«Τα πάω πολύ καλά με τον Πούτιν»: Το 2024 φέρνει εκπλήξεις στις ΗΠΑ! vid

Δεν είναι τυχαίο ότι ένα από τα κεντρικά ζητήματα στα «πηδαγάκια» του Davos ήταν η πιθανή επιστροφή Τραμπ!

«Θέλουμε ειρήνη μέσω της δύναμης. Η Ρωσία δεν θα είχε επιτεθεί ποτέ στην Ουκρανία. Ο Πούτιν κι εγώ τα πάμε πολύ καλά. Αυτό είναι καλό πράγμα. Αυτό το πράγμα όμως (σ.σ. ο πόλεμος) δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Οι θάνατοι, οι αριθμοί είναι πολύ μεγαλύτεροι από ότι φαντάζεται κανείς. Άνθρωποι πέθαναν και μία κουλτούρα, ένας ολόκληρος πολιτισμός πέθανε».

Αυτά είναι τα μηνύματα που εκπέμπει το τελευταίο διάστημα ο Ντόναλντ Τραμπ στον απόηχο της πρώτης του μεγάλες νίκης στην αρχή των προκριματικών εκλογών για το Ρεπουμπλικανικό χρίσμα.

Στόχος του στις εκλογές του Νοεμβρίου να επιστρέψει ξανά στον Λευκό Οίκο όπου θα μπορεί να…διορθώσει τη ζημιά του Μπάιντεν σε οικονομία, δημόσια τάξη, ένοπλες δυνάμεις και εξωτερική πολιτική.

Ειδικά μάλιστα στο τελευταίο διατρανώνει πως ο λόγος που τα πηγαίνει πολύ καλά με άτομα που διαθέτουν πυρηνικά (όπως ο Πούτιν και ο Κιμ Γιονγκ Ουν) είναι ο λόγος που επί θητείας του δεν υπήρξαν νέοι πόλεμοι.

«Είναι καλό να τα πηγαίνεις καλά με άτομα που έχουν μαζικές ποσότητες πυρηνικών όπλων και έχουν μεγάλο πυρηνικό απόθεμα. Έτσι λοιπόν έκανα τη δουλειά».

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί