Συρία: 73 τραυματίες, μετά από επίθεση με χλώριο – Για προβοκάτσια μιλάνε οι Ρώσοι

Χημικοί του ρωσικού στρατού, έφτασαν στο Χαλέπι της Συρίας, όπου τρομοκράτες πραγματοποίησαν επίθεση με χλώριο, σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, 73 πολίτες (μεταξύ των οποίων και 4 παιδιά) έχουν τραυματιστεί. Οι τραυματίες έχουν δυσκολία στην αναπνοή, ενώ τα μάτια τους είναι συνεχώς δακρυσμένα.

Διαβάζουμε τις δηλώσεις του εκπροσώπου του υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ , στο sputniknews:

Ομάδες από σημεία παρατήρησης ραδιενέργειας, από μονάδες χημικής και βιολογικής προστασίας με ειδικό εξοπλισμό έφτασαν εκτάκτως στην περιοχή του βομβαρδισμού. Εργάζονται με τους τραυματίες που οδηγήθηκαν σε ιατρικά ιδρύματα παρακολουθώντας την κατάσταση στην περιοχή που οι μαχητές χρησιμοποίησαν δηλητηριώδεις ουσίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα επιβεβαιωμένα στοιχεία από τα συμπτώματα των δηλητηριασμένων τραυματιών, τα βλήματα που εξαπολύθηκαν σε περιοχή κατοικιών στο Χαλέπι ήταν γεμάτα με χλώριο.

Προβοκάτσια;

Είναι ξεκάθαρο ότι τα Λευκά Κράνη συνδέονται απευθείας με τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στη Συρία και συγκεκριμένα στην αποστρατικοποιημένη ζώνη της Ιντλίμπ, είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Αν τα όσα λένε οι Ρώσοι για τα Λευκά Κράνη επιβεβαιωθούν, θα μπορούμε να μιλάμε για μια κατάσταση επικίνδυνη και εξωφρενική. Το παιχνίδι είναι πολύ…βρώμικο αλλά για τους απλούς ανθρώπους μπορεί να αποδειχθεί θανάσιμο.

Λίγα λόγια για τα Λευκά Κράνη

Η ομάδα αυτή, εμφανίζεται ως ανθρωπιστική, αλλά σύμφωνα με τους Ρώσους, αποτελεί προκάλυμμα των τζιχαντιστών.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

  • 38
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...