Συντριβή ρωσικού μεταγωγικού κοντά στην Ουκρανία! Ρώσοι: Το έριξαν!! ΒΙΝΤΕΟ

Οργιάζουν οι φήμες...

Ένα ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος με δεκάδες επιβάτες συνετρίβη πριν από λίγο κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Πλάνα από μια συντριβή αεροπλάνου στην περιοχή Korochansky εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Δευτερόλεπτα μετά τη «βουτιά» του αεροσκάφους ακολούθησε ισχυρή έκρηξη.

Ρωσικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα Ilyushin Il-76, που είθισται να μεταφέρει στρατιωτικό εξοπλισμό. Την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει την τελευταία ώρα και το ρωσικό ΥΠΑΜ.

Νεότερες αναφορές των ρωσικών δικτύων κάνουν λόγο για 74 επιβάτες, που πιθανότατα είναι όλοι τους νεκροί.

Το ρωσικό ΥΠΑΜ μάλιστα κάνει λόγο για «αιχμαλώτους πολέμου»:

«Στο Il-76 βρίσκονταν 65 αιχμάλωτοι ουκρανοί στρατιωτικοί που μεταφέρονταν στην περιοχή του Μπέλγκοροντ για ανταλλαγή, καθώς και έξι μέλη του πληρώματος και τρεις συνοδοί».

Νωρίτερα, ο κυβερνήτης της επαρχίας Belgorod, Vyacheslav Gladkov, ανέφερε ένα “περιστατικό ασφαλείας” στην περιοχή αυτή.

Στην πρώτη επίσημη (από πλευράς ρωσικού κράτους) τοποθέτηση, ο επικεφαλής της Κρατικής Δούμας (ρωσικής Κάτω Βουλής), Βολόντιν, φάνηκε σίγουρος πως το αεροσκάφος κάποιοι το έριξαν, προσθέτοντας τα εξής:

«Η Κρατική Δούμα θα προετοιμάσει έκκληση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και στη γερμανική Bundestag εν μέσω της συντριβής του Il-76. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι πύραυλοι και εκτοξευτές χρησιμοποιήθηκαν».

Παρατηρήστε μία στήλη καπνού στον ουρανό που υποδηλώνει πως πιθανότατα χτυπήθηκε από κάτι λίγο πριν συντριβεί:

(φωτο:freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί