Συνελήφθη ακόμα ένα άτομο για την απαγωγή των δύο 11χρονων στην Κύπρο

Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε πριν λίγο έναν νοσηλευτή ο οποίος διατηρούσε σχέση με τον απαγωγέα των δύο ανηλίκων μαθητών στη Λάρνακα.

 

Ο απαγωγέας Γιώργος Νικολάου ανακρινόμενος ανέφερε πως τα ηρεμιστικά χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του, είχαν εξασφαλιστεί με συνταγές που έπαιρνε ο νοσηλευτής από γιατρό στο νοσοκομείο που εργαζόταν. Αναμένεται να αναζητηθεί και ο γιατρός που έδινε τις συνταγές.

Χτες, οι δύο 11χρονοι μαθητές, έδωσαν στην αστυνομία βιντεοσκοπημένη κατάθεση για τις συνθήκες της απαγωγής τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας Στέλιο Στυλιανού, η κατάθεση λήφθηκε παρουσία λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Επίσης, καταθέσεις αναμένεται να ληφθούν και από εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους στο σχολείο, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν για κατάθεση και άλλοι μαθητές.

Ο κ. Στυλιανού, υποστήριξε στο ΡΙΚ ότι έχουν συλλεχθεί διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα οποία αποστέλλονται εντός της ημέρας στο γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος για επιστημονικές εξετάσεις. Ο 35χρονος ύποπτος για την απαγωγή οδηγήθηκε σε κυβερνητικό ψυχίατρο.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, δήλωσε ότι έδωσε οδηγίες για έρευνα για τις συνθήκες, υπό τις οποίες απήχθησαν οι δύο εντεκάχρονοι από το σχολείο τους.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu