Συναγερμός στο Παρίσι: Μιράζ 2000D, εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

Νεότερη ενημέρωση

Συντρίμμια από το μαχητικό Μιράζ 2000D, που εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ σήμερα το πρωί στις 11:00, τοπική ώρα, (12:00 ώρα Ελλάδας) βρέθηκαν στο Μινιοβιλάρ, μια κοινότητα στην γαλλική επαρχία Ιούρα, γύρω από την οποία είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, ανέφερε μια πηγή που βρίσκεται κοντά στην ομάδα διάσωσης.

Προηγούμενη ενημέρωση

Ένα μαχητικό Μιράζ 2000D, που είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση του Νανσί-Οσέ,

εξαφανίστηκε ΞΑΦΝΙΚΑ από τις οθόνες των ραντάρ σήμερα το μεσημέρι, σε μια ορεινή περιοχή, ανάμεσα στο Ντουμπ και τον Ιούρα, όπως έγινε γνωστό από την περιφέρεια του Ντουμπ.

Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί, ενώ οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο πιλότοι, οι οποίοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, σε αυτή τη μεγάλη, ορεινή περιοχή, καθίστανται ακόμη δυσκολότερες λόγω του χιονιού και της περιορισμένης ορατότητας.

«Αναζητούμε το αεροσκάφος αυτό που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ σε έναν τομέα ανάμεσα στο Ανω Ντουμπ και τον Άνω Ιούρα», ανέφερε η περιφέρεια. Οι αρχές δεν γνωρίζουν αν το Μιράζ συνετρίβη ή αν οι πιλότοι κατάφεραν με κάποιο τρόπο να το προσγειώσουν.

Από ότι φαίνεται, οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εμείς ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλά οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα σας ενημερώσουμε

  • 23
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...