Σε διαμέρισμα όπου διέμενε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο στην Κύπρο συνελήφθη το πρωί της Τρίτης ο Ομέρ Οζτούρκ, καταζητούμενος ως μέλος της οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους.
Το «επαρχιακό δικαστήριο» στα κατεχόμενα έθεσε τον Οζτούρκ σε τριήμερη κράτηση, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των κατεχόμενων «Αφρίκα» που επικαλείται το ΚΥΠΕ. Η εφημερίδα κάνει λόγο για μονάδες – μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS που πλέον έχουν εισχωρήσει στα Κατεχόμενα.
Όπως αναφέρεται, προηγήθηκε «αστυνομική» επιχείρηση, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του Οζτούρκ βρέθηκαν βιβλία, περιοδικά, τραπεζικές κάρτες, σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμες, DVD και CD που έχουν σχέση με τον ISIS όπως αναφέρθηκε στο «δικαστήριο», γράφει η Αφρίκα.
Ανάμεσα στο υλικό που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα περιλαμβάνονται φωτογραφίες και αφίσες του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ενώ από την Τουρκία δόθηκαν στοιχεία πως ο Οζτούρκ είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης.
(sputniknews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- ΗΠΑ-Ισραήλ χτύπησαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν – Παγκόσμια ανησυχία για τη ραδιενέργεια
- Περίπου 260.000 θαυμαστές στη Σεούλ για τη μεγάλη επιστροφή των BTS, vid
- Τι ανακοίνωσε διεθνιστικός οικονομικός οίκος για την Ελλάδα
- Ταξί: Τη Δευτέρα ψηφίζεται το ν/σ – Αφαιρείται η “παρακώλυση συγκοινωνιών” από τους λόγους ανάκλησης άδειας ΕΔΧ
- Η στιγμή που ο δήμαρχος της Μαδρίτης μένει άναυδος καθώς περιστέρι…αφήνει μια έκπληξη στο κεφάλι του! vid
- Στη Λέσβο ο Σπ. Πρωτοψάλτης – Απόλυτη προτεραιότητα η αποτροπή διασποράς του αφθώδους πυρετού
- Δικαστήριο δικαίωσε πασίγνωστη εφημερίδα στη δικαστική διαμάχη της με τον Τραμπ
- Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα νίκησε τον καρκίνο και οι οδηγοί της κόρναραν στο δρόμο μετά από μήνυμα που έγραψε!
- Ιράκ: Επίθεση με drones σε συνοικία της Βαγδάτης









