Ο αστυνομικός Ματ Λίμα από το Σόμερσετ έλαβε κλήση στις 20 Δεκεμβρίου για απόπειρα κλοπής στο κατάστημα Stop & Shop.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος είπε ότι δύο γυναίκες αποπειράθηκαν να περάσουν κάποια είδη από το ταμείο χωρίς να τα εμφανίσουν.
Ο Λίμα σταμάτησε τις γυναίκες, που είχαν δύο μικρά παιδιά μαζί τους, όταν εκείνες βγήκαν από το κατάστημα.
«Έχω κι εγώ δύο μικρά κορίτσια, στην ηλικία των κοριτσιών που ήταν εκεί», είπε ο Λίμα στο CNNi.
Ο Λίμα πήρε τη μια από τις γυναίκες λίγο πιο δίπλα για να μπορέσουν να μιλήσουν χωρίς να ακούνε τα παιδιά. Οι υπάλληλοι του καταστήματος κράτησαν τα παιδιά απασχολημένα.
«Η γυναίκα στην οποία μίλησα μού εξήγησε ότι εργάζεται, αλλά η μητέρα των παιδιών δεν εργάζεται και ότι γενικώς υπάρχουν κάποια οικογενειακά θέματα και τα πράγματα που πήραν ήταν για το χριστουγενιάτικο δείπνο των παιδιών», είπε ο Λίμα.
Μετά, κοίταξε την απόδειξη και διαπίστωσε ότι πράγματι οι δύο γυναίκες είχαν αγοράσει μόνο τρόφιμα.
«Ήταν προφανές ότι αυτή η οικογένεια είχε ανάγκη και έφερα τον εαυτό μου στη θέση τους. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν αν έπρεπε να αναγκαστώ να κλέψω για να ταΐσω τα παιδιά μου», είπε ο αστυνομικός.
Τελικά τους έκοψε μια κλήση, αλλά δεν τις συνέλαβε για κλοπή.
«Έδειξαν μεγάλη ευγνωμοσύνη και σοκαρίστηκαν. Είμαι βέβαιος ότι πολλοί άνθρωποι στη θέση τους θα πίστευαν ότι θα κατέληγαν στη φυλακή ή στο δικαστήριο», είπε.
Ο Λίμα αγόρασε μια κάρτα δώρου αξίας 250 δολαρίων για τις γυναίκες, προκειμένου να αγοράσουν τρόφιμα από ένα άλλο κατάστημα.
(cnnGreece)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίθεση με drone σε στρατιωτική βάση στο Κουβέιτ – Καταστράφηκε ιταλικό UAV
- Η χώρα που μπορεί να αλλάξει το «παιχνίδι» ακόμα και αν τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ιράν
- Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΝ Στ. Παπασταύρου για το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ
- Η Τεχεράνη “δεν βλέπει κανέναν λόγο να διαπραγματευτεί” με τις ΗΠΑ, λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
- ΠΟΜΙΔΑ: Η νέα διαδικασία έκδοσης διαταγών πληρωμής και απόδοσης μισθίου από δικηγόρους
- Τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο – Όχημα καρφώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)
- Αιματοχυσία και στον Λίβανο – 850 νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα τις τελευταίες 2 εβδομάδες
- Μυστηριώδης δυσοσμία ταλαιπωρεί Νεοϋορκέζικη γειτονιά – Μυρίζει σαν «σάπια αυγά» και «καίει τα μάτια»
- Χρυσά Βατόμουρα: Το «War of the Worlds» στην κορυφή των χειρότερων ταινιών της χρονιάς
- «Ξύπνησε» ξανά το ηφαίστειο Κανλάον στις Φιλιππίνες – Εκτόξευσε τέφρα σε ύψος πέντε χιλιομέτρων, vid









