Στην αντεπίθεση οι διεθνιστές! Καλούν τον κόσμο να πάρει τα όπλα κατά του Τραμπ – Video

Κρίσιμες ώρες στις ΗΠΑ όπου κορυφώνεται ο πόλεμος διεθνιστών-δεξιών.

Κατά την προσφιλή τους τακτική, οι διεθνιστές φαίνεται πως με αφορμή το περιστατικό πυροβολισμού από αστυνομικό της Υπηρεσίας για τη Μετανάστευση (ICE), ετοιμάζουν νέο κύμα διαμαρτυριών σε όλες τις ΗΠΑ.

Με κοινό σύνθημα το «ξεσηκωθείτε» (Rise Up), χιλιάδες πολίτες κατέβηκαν στους δρόμους σε Μινεάπολις, Νέα Υόρκη και αλλού.

Πρόκειται ως επί το πλείστον για άτομα που εναντιώνονται στις πολιτικές του Τραμπ και φωνάζουν συνθήματα υπέρ των μεταναστών.

Ορισμένοι μάλιστα εθεάθησαν να βγαίνουν και να προτρέπουν τους πολίτες να… πάρουν τα όπλα κατά της κυβέρνησης Τραμπ:

«Θα τους σκίσουμε τους γ@μ@@@. Η αστυνομία θα έπρεπε να είναι με το μέρος μας. Η 2η Τροπολογία (σ.σ. για την οπλοκατοχή) προορίζεται για χρήση εναντίον μίας τυρρανικής κυβέρνησης. Δεν είναι απλά για αυτοάμυνα».

Άλλοι πάνε ουρλιάζουν καίγοντας στους δρόμους αμερικανικές σημαίες:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί