• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στη Γαλλία μείνανε με το στόμα ανοιχτό: Αυτό που έγινε δεν έχει προηγούμενο- Το μήνυμα για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Γαλλία μείνανε με το στόμα ανοιχτό: Αυτό που έγινε δεν έχει προηγούμενο- Το μήνυμα για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Από το 2015 που άνοιξαν τα ευρωπαϊκά σύνορα, όλα άρχισαν να αλλάζουν και πλέον η Γηραιά Ήπειρος, βρίσκεται στη σκιά του Ισλάμ.

Τα ποσοστά εγκληματικότητας αυξήθηκαν με βιασμούς, βανδαλισμούς και δολοφονίες να είναι πλέον στις χώρες που ακολουθούν πολιτική ανοιχτών συνόρων, καθημερινό φαινόμενο.

Ωστόσο αυτό που έγινε στο Παρίσι πριν μερικές ώρες άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Τι έγινε: Την Κυριακή, εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες από την Αφρική όρμησαν συντονισμένα μέσα στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Παρισιού και κατέλαβαν ένα ολόκληρο τερματικό απαιτώντας να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό της χώρας.

Τα βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνουν τους περίπου 500 μετανάστες να φωνάζουν στο υπό…κατάληψη αεροδρόμιο Charles de Gaulle, την ώρα που περίπου δώδεκα αξιωματικοί της αστυνομίας απλά…κοιτάζουν!!!

«Η Γαλλία δεν ανήκει στους Γάλλους! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι εδώ!» φωνάζει ένας μετανάστης από ένα ηχείο.

Αργότερα μαθεύτηκε πως η «διαδήλωση» οργανώθηκε από την αριστερή ομάδα υποστήριξης μεταναστών “La Chapelle Debout”, η οποία δήλωσε ότι τα μέλη της αυτοαποκαλούνται «Μαύρα Γιλέκα».

Σε επίσημη δήλωση της, η ομάδα ζήτησε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Edouard Philippe σχετικά με την πολιτική ασύλου της χώρας και τους ηγέτες της Air France.
Ζήτησαν από την αεροπορική εταιρεία «να σταματήσει κάθε οικονομική, υλική, υλικοτεχνική ή πολιτική συμμετοχή σχετικά με τις απελάσεις».
Μια αντιπροσωπεία της Air France συναντήθηκε με την ομάδα, δήλωσε ένα μέλος της στην τοπική εφημερίδα Le Parisien.

Ένας μετανάστης που συμμετείχε στη διαδήλωση προειδοποίησε ότι δεν θα είναι η τελευταία. «Έχουμε στοχεύσει στην Air France και θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες», δήλωσε στην εφημερίδα.

Αυτό που ζητούσαν ήταν νομιμοποίηση και μόνιμη διαμονή στη χώρα με τη Γαλλική υπηκοότητα.


Όπως έγινε γνωστό, η «κατάληψη» του αεροδρομίου από τους μετανάστες δεν επηρέασε τις αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων, ΑΛΛΑ:

1) Πέρασε το μήνυμα πως οι μετανάστες μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν, όποτε το θέλουν χωρίς καμία συνέπεια.

2) Έκανε σαφές στους Γάλλους που έγιναν μάρτυρες σε αυτές τις σκηνές ή που αργότερα τις παρακολούθησαν μέσω των ΜΜΕ, ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τους προστατέψει από τους μετανάστες, αφού απλά τους…κοιτούσαν.

3) Οι μετανάστες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στη Γαλλία και σε όλες τις χώρες της ΕΕ, πως η Γαλλία δεν ανήκει στους Γάλλους κατ’ επέκτασιν η Γερμανία στους Γερμανούς, η Ελλάδα στους Έλληνες κτλ.

Στη χώρα μας, έχουμε χιλιάδες ανεξέλεγκτους παράνομους μετανάστες, που μπορούν ανά πάσα στιγμή, με ένα απλό SMS (βλέπε Διαβατά) να «ενεργοποιηθούν» και να ενεργήσουν σύμφωνα με τις εντολές που θα πάρουν.

Το «μήνυμα» από αυτό το γεγονός στο Παρίσι, πρέπει η Ελλάδα να το «λάβει» ώστε να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο…

Με την ενέργειά τους αυτή οι μετανάστες, έστειλαν το μήνυμα πως πλέον εκείνοι είναι το αφεντικό στις περισσότερες χώρες της ΕΕ.

Υπάρχουν όμως ευτυχώς και οι εξαιρέσεις.

Στην απέναντι πλευρά, βρίσκονται οι Ευρωπαϊκές χώρες που ακολουθούν ή προσπαθούν να ακολουθήσουν την Εθνικοδεξιά πολιτική.

Αυτές είναι κυρίως η Ουγγαρία του Όρμπαν και η Ιταλία του Σαλβίνι, ενώ σε αυτή την «εθνικιστική» συμμαχία, συμμετέχει και το κόμμα της Μαρίν Λεπέν, που σκοπεύει να πάρει τη Γαλλία από τον Μακρόν και να ακολουθήσει πρακτικές Όρμπαν και Σαλβίνι για να πατάξει την παράνομη μετανάστευση.

Ο τελευταίος μάλιστα, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές μαζί με την Μαρίν Λεπέν για την «Ευρώπη των εθνών».

Σκοπός των πατριωτικών κομμάτων, είναι να ισχυροποιηθούν εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ώστε να μπορέσουν να εκτοπίσουν την κυρίαρχη έως τώρα αριστερή ιδεολογία που περιλαμβάνει την πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Υπενθύμιση: Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κόμμα σαν του Όρμπαν και του Σαλβίνι. Το πιο κοντινό στη λεγόμενη Δεξιά κόμμα, είναι η ΝΔ.


(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •