• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: «Είχαμε ερωτική σχέση»

Στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: «Είχαμε ερωτική σχέση»

Νέες αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, επτά χρόνια μετά τον θάνατό της σε ηλικία 48 ετών.

Η πολύ καλή και έμπιστη φίλη της Ρόμπιν Κρόφορντ, αποκάλυψε άγνωστες και πολύ προσωπικές λεπτομέρειες για τη φιλία, αλλά και τον κρυφό δεσμό που είχαν οι δυο τους.

Η 58χρονη Κρόφορντ, εξιστόρησε όσα έζησε πάνω από 30 χρόνια, στο πλευρό της διάσημης τραγουδίστριας, στα επικείμενα απομνημονεύματά της, με τίτλο «A Song For You: My Life with Whitney Houston», που σημαίνει «Ένα τραγούδι για εσένα: Η ζωή μου με τη Γουίτνεϊ Χιούστον».

Στο βιβλίο γίνεται για πρώτη δημόσια φορά αναφορά της Κρόφορντ για τη ρομαντική σχέση με τη Χιούστον, όταν ήταν έφηβες, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. «Αισθάνθηκα την ανάγκη να υπερασπιστώ τη φιλία μας και να μοιραστώ ποια ήταν η γυναίκα πίσω από το απίστευτο ταλέντο», γράφει η Κρόφορντ σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στο τεύχος του People αυτή της εβδομάδας.

Η Κρόφορντ ήταν 19 χρονών όταν γνώρισε τη 17χρονη τότε Χιούστον, ενώ και οι δύο εργάζονταν ως σύμβουλοι σε καλοκαιρινή κατασκήνωση στο East Orange, New Jersey, το 1980. Τότε, η Κρόφορντ υποσχέθηκε στη νέα της φίλη ότι «θα σε προσέχω». Και κράτησε αυτή την υπόσχεση για τις επόμενες δύο δεκαετίες, καθώς η Χιούστον γινόταν παγκοσμίως γνωστή.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο της η Ρόμπιν Κρόφορντ, το πρώτο τους φιλί το μοιράστηκαν εκείνο το καλοκαίρι, όταν η Γουίτνεϊ Χιούστον την κάλεσε στο σπίτι της. «Μιλούσαμε και μιλούσαμε διαρκώς» γράφει. «Και ξαφνικά, τα πρόσωπά μας βρέθηκαν πολύ κοντά. Το πρώτο μας φιλί ήταν μακρύ και αργό, σαν το μέλι. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Κάτι συνέβαινε μεταξύ μας».

Το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά μετά το πρώτο τους φιλί και πέρασαν το βράδυ στο σπίτι ενός φίλου. «Στο διαμέρισμα, βγάλαμε τα ρούχα μας και, για πρώτη φορά, αγγίξαμε η μία την άλλη. Το να την φροντίζω και να την αγαπώ ήταν σαν όνειρο για μένα» όπως γράφει στο βιβλίο της.

Η σχέση τους μετατράπηκε από ρομαντική σε πλατωνική, όταν η Χιούστον υπέγραψε με τον θρύλο της μουσικής, Clive Davis. Η Κρόφορντ είπε πως η Χιούστον έδωσε τέλος στο φυσικό κομμάτι της σχέσης τους μία ημέρα το 1982, όταν της έδωσε μια μπλε Βίβλο, για να εξομαλύνει την κατάσταση.

(φώτο: Pexels-πηγή: iefimerida.gr)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •