Στα άκρα ο Μπόρις Τζόνσον: Ποιος τον στηρίζει- Στο ίδιο έργο θεατές (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τουλάχιστον 5 εβδομάδες όπως έγινε γνωστό, πέτυχε να κλείσει το βρετανικό κοινοβούλιο-Το αίτημα του, ενέκρινε η βασίλισσα.

Από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση από τον Τζόνσον, βλέπουμε εξελίξεις που θυμίζουν τα όσα γίνονται κατά καιρούς στις ΗΠΑ, όταν ο Εθνικοδεξιός Τραμπ προχωρά σε κάποια ενέργεια κατά της Νέας Τάξης.

Πολλοί αρχηγοί της αντιπολίτευσης απειλούν να ρίξουν από κοινού την κυβέρνηση του Τζόνσον με πρόταση μομφής μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού η ενέργειά του, υποστηρίζουν πως είναι αντιδημοκρατική.

Ταυτόχρονα, έξω από το κοινοβούλιο, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες διαδηλωτές που φώναζαν συνθήματα κατά του Μπόρις Τζόνσον, λέγοντας μάλιστα πως η εν λόγω κίνησή του αποτελεί…πραξικόπημα.

Ήδη, περισσότερες από ένα εκατομμύριο υπογραφές πολιτών έχουν συγκεντρωθεί, για να ακυρωθεί η απόφαση του Τζόνσον να ανασταλεί η λειτουργία του βρετανικού κοινοβουλίου, έως τα μέσα Οκτωβρίου και δύο εβδομάδες πριν από την ημερομηνία του Brexit.

Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και πρόσφατα στη Βραζιλία! Είναι η γνωστή μέθοδος αντίδρασης της αριστερόστροφης Νέας Τάξης των Πραγμάτων, όταν κάποιος πολιτικός ακολουθεί σε κάποιο βαθμό τα ιδεολογικά χνάρια της Εθνικής Δεξιάς.

Σε χρόνο μηδέν δίνεται «ΟΔΗΓΙΑ», οι «συστημικοί» πολιτικοί αρχηγοί ενώνονται εναντίον του, ενώ παράλληλα και πάντα…«αυθόρμητα» βγαίνουν στους δρόμους οι αριστερόστροφοι. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο ΕΛ, οι αριστεροί είναι προβλέψιμοι, δεν μπορούν να μας εκπλήξουν με τις αντιδράσεις τους! Κατέχουν μια καταστροφική, χαοτική νοοτροπία. Δεν αντέχουν την πρόοδο, την τάξη και φυσικά οτιδήποτε ανήκει στην ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς!

Εν τω μεταξύ, ο Τζόνσον έχει την στήριξη του Τραμπ. Πριν μερικές ώρες ο Αμερικανός πρόεδρος, δήλωσε πως «Ο Μπόρις είναι ακριβώς αυτό που έψαχνε το Ηνωμένο Βασίλειο». Ταυτόχρονα, έξω από το κοινοβούλιο, οι «αυθόρμητα» συγκεντρωμένοι αριστεροί, φώναζαν συνθήματα όπως «Ντροπή σας» και «σταματήστε το πραξικόπημα». Με τα υπάρχοντα δεδομένα, το κοινοβούλιο θα ξανασυνεδριάσει στις 14 Οκτωβρίου.

Έτσι, η επόμενη εβδομάδα, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, αφού όσοι διαφωνούν με το BREXIT, το οποίο έχει κλειδώσει για τις 31 Οκτωβρίου, πρέπει να δράσουν μέσα σε αυτή.

Ο Τζόνσον επιμένει πως το BREXIT θα γίνει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί, στις 31 Οκτωβρίου, ανεξαιρέτως του αν έχει επιτευχθεί συμφωνία ή όχι.

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...