Σωματοφύλακας του Πούτιν τυφλωμένος από ζήλια, πέταξε από το μπαλκόνι τη φίλη του

Το θύμα ήταν 21 ετών φοιτήτρια και ονομαζόταν Ελνάρα Καρακχάνοβα και ο δολοφόνος που άνηκε στην επίλεκτη προσωπική φρουρά του προέδρου Πούτιν ονομάζεται Μακάρ Σακχάποφ.

 

Η αστυνομία λέει ότι ο Μακάρ είχε καταναλώσει μπουκάλια βότκα και τυφλωμένος από ζήλια τη χτύπησε τόσο πολύ στο πρόσωπο που οι συγγενείς της δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν. Στη συνέχεια αναίσθητη καθώς ήταν η κοπέλα, πέταξε το κορμί της από το μπαλκόνι του 6ου ορόφου. Από την πρόσκρουση στο έδαφος η 21χρονη φοιτήτρια σκοτώθηκε.

Η κοπέλα είχε παραμορφωθεί τόσο πολύ που οι αρχές του Καζάν όπου συνέβη το περιστατικό δεν τους επέτρεψαν να ανοίξουν το φέρετρο.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο δικαστήριο φορώντας μάσκα. Κατά την απολογία του υποστήριξε ότι τυφλώθηκε από ζήλια και φοβήθηκε πως η κοπέλα είχε συνάψει νέο δεσμό με κάποιον άλλον και ότι θα τον παρατούσε.

Μάρτυρες από τα διπλανά διαμερίσματα ανέφεραν στο δικαστήριο πως ο δολοφόνος καθώς χτυπούσε την κοπέλα την απειλούσε ότι θα βιάσει τη μητέρα της και θα σκοτώσει τον πατέρα της.

Στο δικαστήριο ο δράστης προσπάθησε να ψελλίσει μια συγνώμη προς τους γονείς της κοπέλας, κάτι που φυσικά δεν έγινε αποδεκτό.

Εν αναμονή της καταδικαστικής απόφασης, ο Μακάρ αποπέμφθηκε και από την προσωπική φρουρά του προέδρου Πούτιν.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu