• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ! Τραγουδιστής κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές πριν…

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ! Τραγουδιστής κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές πριν…

Romania
Δυστυχώς δεν ήταν ο μόνος που παρασύρθηκε από τρένο.

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη σε δρόμο της Ρουμανίας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή τους ένας 29χρονος τραγουδιστής που οδηγούσε με τη μουσική στη διαπασών και δεν αντιλήφθηκε το τρένο που περνούσε από τη σιδηροδρομική διάβαση.

Ο 29χρονος Tavy Pustiu, όπως φαίνεται και από το λάιβ βίντεο που δημοσίευσε στα social media βρίσκεται στη θέση του οδηγού ενώ ακριβώς δίπλα του, στη θέση του συνοδηγού, κάθεται η σύζυγός του.

Κάποια στιγμή, δυναμώνει την ένταση της μουσικής και τραγουδάει μία κοιτώντας τη κάμερα του κινητού του, μία τη γυναίκα του.

Δευτερόλεπτα αργότερα, φτάνουν στην σιδηροδρομική διάβαση. Η γυναίκα όπως έχει καταγραφεί και από την κάμερα του κινητού του 29χρονου φαίνεται να κοιτάει δεξιά και αριστερά. Μάταια όμως γιατί δεν βλέπει το τρένο που λίγα λεπτά αργότερα θα πέσει πάνω στο αυτοκίνητό τους.

Ο 29χρονος ωστόσο αντιλαμβάνεται την παρουσία του, αφού λίγο πριν πέσει μαύρο αφήνει μια τρομακτική κραυγή. Ήταν όμως ήδη πολύ αργά με το άτυχο νέο να μην προλαβαίνει να αντιδράσει και να σκοτώνεται ακαριαία.

Το τρένο έπεσε πάνω στο λευκό Ford Fiesta και το έκανε κομμάτια.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν τον θάνατό του 29χρονου ενώ όσον αφορά τη 24χρονη σύζυγό του φέρεται να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

(Από protothema – φωτο:photo screenshot)