Σε reality επιβίωσης στη ζούγκλα ο πρώην υπουργός Υγείας της Βρετανίας, vid

Ο πρώην υπουργός Yγείας τον καιρό της πανδημίας Ματ Χάνκοκ πρωταγωνιστεί σε ριάλιτι επιβίωσης και περνά από διάφορες σκληρές δοκιμασίες.


Το ροζ σκάνδαλο του στοίχισε την υπουργική καρέκλα, όμως τον κέρδισε ο κόσμος των reality και τώρα παίρνει μέρος σε παιχνίδια επιβίωσης στην ζούγκλα.

Ιούνιος 2021. Το βίντεο που δείχνει τον Ματ Χάνκοκ σε προσωπικές στιγμές με την παντρεμένη βοηθό του, Τζίνα Κολαντάντζελο… και μάλιστα εν μέσω lockdown προκαλεί σάλο και τον αναγκάζει σε παραίτηση.

Ενάμιση χρόνο μετά, ο πρώην υπουργός Υγείας της Βρετανίας τρώει ωμά σαλιγκάρια με τον Boy George και περνά μέσα από λαγούμια με αράχνες και ποντίκια.

Το ριάλιτι επιβίωσης που γυρίζεται σε ζούγκλα της Αυστραλίας περιλαμβάνει δοκιμασίες και κάτω από το νερό.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν σε καθημερινή βάση τα κατορθώματα του πρώην υπουργού στο reality «I Am A Celebrity».

Ο Ματ Χάνκοκ Θα πάρει για την συμμετοχή του στο παιχνίδι 400 χιλιάδες λίρες. Σύμφωνα όμως δημοσιεύματα, όχι μόνο δεν ανέβηκε η τηλεθέαση με την εμφάνιση του Χάνκοκ, αλλά οι τηλεθεατές άρχισαν να φεύγουν, γεγονός που προβληματίζει τους παραγωγούς.

(megatv – φωτο:pexels)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί