Πολλές θεωρίες έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με καταγγελίες οπαδών του Τραμπ, με την παρακολούθηση ομιλίας του.
Σε προεκλογική ομιλία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Τουσόν της Αριζόνα, πολλοί από εκείνους που βρίσκονταν πίσω από τον Τραμπ ταλαιπωρήθηκαν από διάφορα «ιατρικά συμπτώματα» στα μάτια τους!
Άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Αριζόνα, υπέστησαν «τραυματισμούς» στα μάτια από άγνωστη αιτία μετά το συμβάν, σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ.
Ειδικότερα, όσοι κάθονταν πίσω από τον Τραμπ στη σκηνή του ράλι στο Tucson Music Hall στις 12 Σεπτεμβρίου, υπέστησαν οξύ πόνο στα μάτια, λέγοντας πως το ένιωθαν σαν ένα συνεχές κάψιμο.
Συνολικά 6 άτομα χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια, υποφέροντας από συμπτώματα που κάποιοι τα παρομοίασαν με εκείνα που εμφανίζονται μετά από ρίψη δακρυγόνων!
Ωστόσο δαγκρυγόνα μέσα σε κλειστό χώρο δεν έπεσαν.
Trump supporters who sat onstage during Arizona rally suffering from mysterious eye injuries: ‘It’s unbearable’ https://t.co/6pkfDxpnKM pic.twitter.com/jTCcWouTC3
— New York Post (@nypost) September 19, 2024
Μία νοσοκόμα ρωτούσε επίμονα μία από τις γυναίκες που καθόταν πίσω από τον Τραμπ και όπου ο έντονος ερεθισμός στο πρόσωπο και τα μάτια την έκανε να τρέξει στα Επείγοντα:
«Σας ψέκασαν κάτι; Είστε σίγουρη ότι δεν σας ψέκασαν οτιδήποτε;».
Μάλιστα τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν την επόμενη μέρα:
«Δεν βλέπω τίποτα όταν προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια μου. Βλέπω ένα έντονο φως. Πονάει, πονάει πολύ να ανοίξω τα μάτια μου. Έχω αυτό το κρύο πανί που βάζω και βγάζω συνεχώς. Είναι φρικτό».
Η Mayra Rodriguez, μία εκ των «θυμάτων», έμαθε από την εκστρατεία του Τραμπ ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση, καθώς και ότι συγκέντρωνε πληροφορίες.
Άλλα δύο αδέρφια, που μίλησαν σε αμερικανικό κανάλι, είπαν πως υποφέρουν από τα ίδια συμπτώματα!
Το πλέον περίεργο είναι πως μόνο από τα συνολικά 48 άτομα που ανέβηκαν στην σκηνή αναφέρθηκαν ανάλογα περιστατικά. Κανείς από το υπόλοιπο πλήθος δεν παραπονέθηκε για οποιοδήποτε σύμπτωμα.
Από την πλευρά της η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service) που είναι επιφορτισμένη με το έργο της προστασίας του πρώην προέδρου δήλωσε άγνοια για τα περιστατικά που έχουν πάρει μεγάλη έκταση στις ΗΠΑ.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εισαγγελέας Αρείου Πάγου για Τέμπη: Δεν υπάρχει αίτημα εκταφής
- Όταν ο ήλιος μεταμορφώνεται σε μια πύρινη ημισέληνο – Το εντυπωσιακό timelapse βίντεο της έκλειψης
- Τι κατέγραψαν στον ήλιο για πρώτη φορά οι Ρώσοι επιστήμονες; ΒΙΝΤΕΟ
- Αντιπαράθεση για τον “Άνθρωπο των Πετραλώνων”: Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας κατά του ΑΠΘ
- Κυβερνοεπιθέσεις σε αεροδρόμια: Η Κομισιόν καλεί τα κράτη-μέλη να εφαρμόσουν τη νέα ευρωπαϊκή οδηγία κυβερνοασφάλειας
- Το νέο κινηματογραφικό «βασίλειο» του Netflix στο Fort Monmouth του Νιου Τζέρσεϊ – Δείτε βίντεο
- Θεσσαλονίκη: 36χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά και απείλησε τέσσερα ανήλικα σε δημοτικό σχολείο
- Οι εικόνες με τους διεθνιστές που προκάλεσαν οργή: «Τι πάει λάθος μαζί σας;» – ΒΙΝΤΕΟ
- Πάτρα: Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται για την επίθεση σε 15χρονο
- Ρωσία και Ιράν θα υπογράψουν συμφωνία για την πυρηνική ενέργεια
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΔΑΝΕΙΑ

ΔΥΠΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ


ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
