δήλωσε σε συνέντευξη ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού κέντρου συμφιλίωσης, Αλεξάντερ Γκρίνκεβιτς.
«Εξακολουθούν να λαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία προβοκάτσιας από παράνομες ένοπλες ομάδες που αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη ζώνη αποκλιμάκωσης του Ιντλίμπ και στη δυσφήμιση των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας» ανέφερε ο Γκρίνκεβιτς.
Οι τρομοκράτες σκοπεύουν να χτυπήσουν στην περιοχή του Ιντλίμπ και στη συνέχεια να κατηγορήσουν τον συριακό στρατό, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
«Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τρομοκράτες μαχητές σκοπεύουν να χτυπήσουν στο χωριό Τεντίλ στην επαρχία του Ιντλίμπ χρησιμοποιώντας κονιάματα και πολλαπλά συστήματα εκτόξευσης πυραύλων» αναφέρει ο Αλεξάντερ Γκρίνκεβιτς.
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «οι τρομοκράτες σκοπεύουν να δημοσιεύσουν πλάνα από τις συνέπειες του χτυπήματος στο διαδίκτυο προκειμένου να κατηγορήσουν τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις».
(sputniknews – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών
- ΕΕ: Στήριξη στα ΗΑΕ από Ευρωπαϊκό Συμβούλιο – «Οι επιθέσεις πρέπει να σταματήσουν»
- Στήριξη και από Μακρόν στον Λατίνο Πατριάρχη Ιεροσολύμων για Πανάγιο Τάφο
- Στην Ιορδανία ο Ζελένσκι ζητώντας στήριξη από τις χώρες του Κόλπου, εν μέσω πολέμου
- Τα δύο «πρόσωπα» της δεξιάς τάξης πραγμάτων









