Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις πληροφορίες που λαμβάνει μέσω ανεξάρτητων καναλιών σχετικά με τις προετοιμασίες της Ουκρανίας για ένα χτύπημα στον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Κουρσκ.
Σκοπός αυτής της πρόκλησης είναι να κατηγορηθεί η Ρωσία ότι θα… χτυπούσε τον σταθμό (που ήδη ελέγχει!!!) προκειμένου να δημιουργήσει έδαφος για επιθέσεις σε εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας στην Ουκρανία.
«Θεωρούμε τέτοιες ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου με την υποστήριξη δυτικών προστάτων ως άμεση και ξεκάθαρη παραβίαση της διεθνούς σύμβασης που εγκρίθηκε από το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ της 13ης Απριλίου 2005 για την καταπολέμηση πράξεων πυρηνικής τρομοκρατίας», ανέφερε το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.
«Εάν το καθεστώς του Κιέβου αρχίσει να εφαρμόζει εγκληματικά σχέδια που στοχεύουν στη δημιουργία μιας ανθρωπογενούς καταστροφής με ραδιενεργή μόλυνση τεράστιων περιοχών στο ευρωπαϊκό τμήμα της ηπείρου, θα ληφθούν αμέσως σκληρά στρατιωτικά και στρατιωτικοτεχνικά μέτρα».
freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πειραιάς: Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την αναβάθμιση και ενίσχυση του Δημοτικού Θεάτρου
- Η Κολομβία θα αυξήσει τον κατώτερο μισθό το 2026 – Σκοπός να “εκδημοκρατιστεί ο πλούτος”
- Νέοι βομβαρδισμοί στην Υεμένη – Δεν βρίσκει ησυχία η Μ. Ανατολή
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν «μόνοι», δηλώνει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- «Ποδαρικό» στο 2026 με αγροτικά μπλόκα και κλειστούς δρόμους – Τι εξετάζει η κυβέρνηση
- ΗΠΑ: Νέο πλήγμα εναντίον πλεούμενου που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά
- ΠΑΣΟΚ: Αρνητική η διάθεση για συνάντηση Μητσοτάκη -Ανδρουλάκη σχετικά με τις Ανεξάρτητες Αρχές
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Βροχερός ο καιρός σήμερα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας – Έρχεται τσουχτερό κρύο από αύριο
- Κινητοποιήσεις εμπόρων στο Ιράν: Τι είπε ο πρόεδρος της χώρας









