Ρωσίδα που ζει στη Δύση αιφνιδιάζει ρεπόρτερ για τον Πούτιν και τις γυναίκες, vid

Προ εκπλήξεως βρέθηκε ρεπόρτερ όταν κατά τη διάρκεια μίας καθιερωμένης «επίτόπιας δημοσκόπησης» σε κεντρικό δρόμο δυτικού κράτους προσέγγισε μία γυναίκα που αποδείχθηκε πως ήταν τελικά Ρωσίδα.

«Τι υποστηρίζεις Ρωσία ή Ουκρανία και γιατί;», ήταν η πρώτη ερώτηση, με την νεαρή κοπέλα να αποκαλύπτει ότι η ίδια είναι Ρωσίδα στην καταγωγή και πως είναι φαν του Πούτιν:

«Υποστηρίζω τη Ρωσία γιατί είμαι Ρωσίδα. Εγώ γεννήθηκα εδώ (σ.σ. Ευρώπη) αλλά οι γονείς μου είναι από τη Ρωσία. Μου αρέσει ο Πούτιν γιατί κάνει τρομερή δουλειά».

Όταν δε ρωτήθηκε ποιές είναι οι κύριες διαφορές που εντοπίζει στην κουλτούρα της Ρωσίας και της Δύσης, η ίδια εστίασε στο ότι στη Ρωσία οι γυναίκες δείχνουν και συμπεριφέρονται με πολύ θηλυκότητα (εν αντιθέσει με το τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στη Δύση!!) και πως ο θεσμός της οικογένειας έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία.

«Η οικογένεια παίζει ένα πολύ πολύ σημαντικό ρόλο στις ζωές μας και λατρεύω το ότι εμείς οι γυναίκες ξέρουμε πώς να ντυθούμε και πως να συμπεριφερθούμε με πολύ θηλυκό τρόπο»:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί