Η Νατάλια Λιτόβκο 43 ετών, ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της είχαν εμπνευστεί από την έκκληση του ηγέτη του Κρεμλίνου στην ομιλία του για την κατάσταση του έθνους να εκπληρώσουν το πατριωτικό τους καθήκον και να τεκνοποιήσουν.
Είπε στους τηλεθεατές της Rossiya 24 σε ζωντανή τηλεόραση για την αποστολή της να αυξήσει το μέγεθος της οικογένειάς της. Η πιστή στον Πούτιν παρουσιάστρια έχει ήδη δύο παιδιά, θέλει να συνεισφέρει όμως κι άλλο στην ενίσχυση του πληθυσμού της χώρας.
Μιλώντας για το εθνικό πλάνο «Οικογένεια», ανακοίνωσε χαμογελαστή η Λιτόβκα «ο σύζυγός μου μόλις μου έστειλε μήνυμα να μου πει ότι θα κάνουμε τρίτο παιδί». Ο συμπαρουσιαστής της -προφανώς αιφνιδιασμένος- είπε στους τηλεθεατές: «Λοιπόν, θα σας πούμε γι’αυτό αργότερα».
Ο Πούτιν μιλάει συχνά για την πτώση του ποσοστού γεννήσεων και σπάνια χάνει την ευκαιρία να καλέσει τις γυναίκες να κάνουν περισσότερα μωρά. Πρόσφατα έκανε διάλεξη στους εργαζόμενους σε ένα εργοστάσιο πυραύλων σχετικά με την ανάγκη να κάνουν περισσότερα από δύο παιδιά.
«Χρειάζεται συνεχής δουλειά με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των οικογενειών με παιδιά και την υποστήριξη του ποσοστού γεννήσεων. Είναι η θρησκεία μας και οι ηθικές μας αξίες που είναι στο προσκήνιο εδώ. Οι μεγάλες οικογένειες πρέπει να γίνουν ο κανόνας. Στα επόμενα έξι χρόνια, πρέπει να επιτύχουμε βιώσιμο ποσοστό γεννήσεων».
Newsbomb – απεμπε-EPA-Sputnik pool photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγχαρητήρια ανάρτηση του πρωθυπουργού για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από τον Εμμανουήλ Καραλή
- Κόντεψε να… αυτοπυρποληθεί για τις ανάγκες «βίντεο κλιπ», video
- Ιταλός ΥΠΑΜ: «Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ενδεχόμενη ρωσική επίθεση»
- «Διαγράφοντας το κακό»: Έσβησαν υβριστικό σύνθημα για τον δεξιό Κερκ στο Τέξας, video
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει ο Γεωργιάδης στο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ στρέφεται κατά του Διεθνούς Δικαστηρίου;
- «Ασημένιος» ο Καραλής: «Πέταξε» στα 6 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα
- Δολοφονία Κερκ – Στο φως ανατριχιαστικό σημείωμα: «Έχω την ευκαιρία να τον σκοτώσω», vid
- Ο Τραμπ αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχει συμφωνία με την Κίνα για το Tik Tok
- Το θέμα της «υποβοηθούμενης αυτοκτονίας» προκαλεί ξανά συζητήσεις στη Γαλλία
- Zapad-2025: Μόνο οι Ευρωπαίοι έμειναν να λένε πως «πολεμούν τη Ρωσία» μετά από αυτό το ΒΙΝΤΕΟ