Ρωσία: Οι ΗΠΑ στήνουν μία αποικιακή διοίκηση στην Ουκρανία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κινηθεί για να σχηματίσουν μια αποικιακή διοίκηση στην Ουκρανία, αναφέρει η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών.

Η νέα αποικιακή διοίκηση της Ουκρανίας θα περιλαμβάνει Ουκρανούς αξιωματούχους που είχαν εκπαιδευτεί νωρίτερα στη Δύση, ανέφερε το γραφείο Τύπου της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών επικαλούμενο τον διευθυντή Σεργκέι Ναρίσκιν.


«Στο πλαίσιο της πολιτικής τους για πλήρη υποτέλεια της Ουκρανίας, οι ΗΠΑ, στην πραγματικότητα, στράφηκαν προς τη διαμόρφωση μιας ουσιαστικά αποικιακής διοίκησης στη χώρα», σύμφωνα με το γραφείο Τύπου.


«Σύμφωνα με το σχέδιο της Ουάσιγκτον, αυτή η κυβέρνηση θα αποτελείται από Ουκρανούς εκπαιδευμένους στη Δύση, οι οποίοι έχουν ορκιστεί πίστη στα αμερικανικά συμφέροντα», πρόσθεσε το γραφείο Τύπου.

Τον Δεκέμβριο του 2023, ο Ζελένσκι έλαβε συστάσεις για αλλαγές προσωπικού: η Ουάσιγκτον προάγει την πρέσβειρα της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Oksana Markarova, στη θέση της πρωθυπουργού, τον Alexander Kava στη θέση του υπουργού Οικονομικών και τον Taras Kachka στη θέση του Υπουργού Οικονομίας.

(φωτο:freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί