Ρωσία: Η εμπλοκή της Γερμανίας στον πόλεμο στην Ουκρανία αυξάνεται διαρκώς

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι η εμπλοκή της Γερμανίας στον πόλεμο στην Ουκρανία αυξάνεται καθημερινά και το Βερολίνο δεν έχει τρόπο να διασφαλίσει ότι τα όπλα με τα οποία έχει προμηθεύσει την Ουκρανία δεν θα χρησιμοποιηθούν κατά ρωσικών εδαφών.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι οι γερμανικές προμήθειες όπλων έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη στην περιοχή του Ντονμπάς.

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε χθες ότι η Γερμανία επέμεινε, όπως και άλλες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, ότι τα όπλα με τα οποία προμηθεύει την Ουκρανία δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να πλήττονται ρωσικά εδάφη.

Αλλά ο Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Πρώτον, η Γερμανία δεν έχει τρόπο να το ελέγξει . Δεύτερον, τα όπλα με τα οποία προμηθεύει η Γερμανία το καθεστώς του Κιέβου ήδη πλήττουν ρωσικό έδαφος, επειδή το Ντονμπάς είναι ρωσική περιοχή».

Ο Πεσκόφ είπε ότι «η άμεση και έμμεση εμπλοκή» της Γερμανίας στον πόλεμο αυξάνεται, προσθέτοντας ότι «ο Γερμανός καγκελάριος πρέπει να το λάβει αυτό ως σημείο αφετηρίας».

(απεμπε – φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί