Ρωσία για το χθεσινό πλήγμα στην Οδησσό: «Χτυπήσαμε στρατιωτικό σκάφος στο λιμάνι»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε σήμερα πως οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν ένα ουκρανικό στρατιωτικό σκάφος στο λιμάνι της Οδησσού, στην Ουκρανία, με πυραύλους υψηλής ακρίβειας.

“Πύραυλοι Kalibr κατέστρεψαν στρατιωτικές υποδομές στο λιμάνι της Οδησσού, με ένα πλήγμα υψηλής ακρίβειας”, έγραψε η Μαρία Ζαχάροβα στον λογαριασμό της στην εφαρμογή Telegram, απαντώντας στη δήλωση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος είπε πως τα πλήγματα αυτά καταστρέφουν το ενδεχόμενο ενός διαλόγου ή μιας συμφωνίας με τη Μόσχα.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, οι πύραυλοι κατέστρεψαν ένα ουκρανικό “στρατιωτικό σκάφος”.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τον τύπο και την προέλευση του συγκεκριμένου σκάφους.

Ακολουθεί η ακριβής αναφορά της Ζαχάροβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Telegram:

«Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαρακτήρισε τον βομβαρδισμό του λιμανιού της Οδησσού κατάφωρη ρωσική βαρβαρότητα. “Εάν κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει ότι χρειάζεται κάποιου είδους διάλογος με τη Ρωσία, δείτε τι συμβαίνει. Οι πύραυλοι Kalibr έχουν καταστρέψει την ίδια την πιθανότητα τέτοιων δηλώσεων”.

Οι πύραυλοι Kalibr κατέστρεψαν τη στρατιωτική υποδομή του λιμανιού της Οδησσού, στέλνοντας ένα ουκρανικό στρατιωτικό σκάφος στην αγαπημένη διεύθυνση του καθεστώτος του Κιέβου με ένα χτύπημα υψηλής ακρίβειας».

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί