Ο δήμαρχος μιας πόλης της Δανίας υποστήριξε την άρνηση να απολυθεί ένας ρωσικής καταγωγής δάσκαλος παρά τις απαιτήσεις των Ουκρανών γονέων.
Ο δάσκαλος που ζει στη χώρα εδώ και δεκαετίες και είναι Δανός πολίτης κατηγορείται για κακομεταχείριση παιδιών και διάδοση «προπαγάνδας» στο σχολείο στο Χέλσινγκορ, αν και η διοίκηση αμφισβήτησε αυτούς τους ισχυρισμούς.
«Δεν το κάνουμε αυτό στη Δανία. Δεν απολύουμε ανθρώπους λόγω της εθνοτικής τους καταγωγής», δήλωσε την Κυριακή ο δήμαρχος του Helsingor Benedikte Kiaer.
Σύμφωνα με τον σχολικό επιθεωρητή Σόρεν Πέντερσεν, ο καυγάς ξέσπασε στις 3 Φεβρουαρίου, όταν οι μαθητές παρακολουθούσαν ένα μάθημα μουσικής που δίδασκε ο ρωσικής καταγωγής δάσκαλος, ενώ δύο Ουκρανοί μαθητές άρχισαν να συμπεριφέρονται «υβριστικά» στον δάσκαλο.
Έπαιξαν επίσης και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας στη μέση ενός μαθήματος «ως πρόκληση», είπε ο Πέντερσεν.
(φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό ο Πούτιν είναι πραγματικός ηγέτης, video
- Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στον Πειραιά
- Διαδηλώσεις υπέρ του δεξιού Κερκ μέχρι και στη Νότια Κορέα, video
- Με μπλούζα για τον Όργουελ παρενέβη στη δεξιά συγκέντρωση του Λονδίνου ο Έλον Μασκ, video
- Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χουρμάδων!
- Η Sharon Osbourne σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της Ozzy, vid
- Νέα προβοκάτσια; Σειρήνες και απογειώσεις μαχητικών σε Πολωνία-Ρουμανία εξαιτίας «ρωσικής» απειλής, video
- ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ
- Ο “Μανόλο “πέταξε” για τον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου! vid
- Γιατί πήγαν εκτάκτως Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Αφγανιστάν;
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
