Πυροβολεί γυναίκες οδηγούς γιατί πιστεύει ότι μόνο οι άνδρες πρέπει να οδηγούν

Ένας άνδρας από το Τέξας κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο γυναίκες οδηγούς σε δρόμους του Κέιτι, στην Κομητεία Χάρις.

Ο Νίκολας Νταγκοστίνο αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιαιοπραγία με φονικό όπλο καθώς σε δύο περιστατικά που έλαβαν χώρα τον Ιούλιο και τον Μάρτιο πυροβόλησε και τραυμάτισε γυναίκες που οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους, όπως αναφέρει η Star-Telegram.

Στην πρώτη περίπτωση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του είπε στο δικαστήριο πως χρησιμοποίησε το όπλο για αυτοάμυνα (!) γιατί η γυναίκα είχε μπει μπροστά του στη λωρίδα που οδηγούσε. Τότε είχε μείνει έξι εβδομάδες στη φυλακή πριν καταβάλει 75.000 δολάρια ως εγγύηση και αποφυλακιστεί.

Στη δεύτερη απλά παραδέχθηκε την πράξη του λέγοντας, μάλιστα, πως συνολικά έχει εξαπολύσει πέντε ένοπλες επιθέσεις σε γυναίκες οδηγούς!
Μια ματιά στο προφίλ του 29χρονου στο Facebook αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για έναν παρανοϊκό άνδρα που διακατέχεται από μίσος για τις γυναίκες.

Σε κάποιες από τις δημοσιεύσεις του χαρακτηρίζει «ανίκανες» τις γυναίκες οδηγούς και τονίζει πως «οι γυναίκες είναι μόνο για να γεννούν αρσενικά παιδιά».

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν υπό το φως της ημέρας στην περιοχή Κέιτι. Όπως ανέφεραν τα θύματα στις μαρτυρίες τους και στις δύο περιπτώσεις ο νεαρός άνδρας πλησίασε τα αυτοκίνητά τους και πυροβόλησε στο τζάμι του οδηγού. Και οι δύο πάντως είπαν πως μετά τον πυροβολισμό τις κοιτούσε επίμονα σαν να ήθελε να δει αν τις είχε τραυματίσει.

Ο κατηγορούμενος επέστρεψε στη φυλακή μόνο που αυτή τη φορά η εγγύηση ορίστηκε στις 250.000 δολάρια.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...