«Σεισμός Εύα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος της Hurriyet, τόσο στην έντυπη έκδοση, όσο και στην ηλεκτρονική, όπου αναφέρεται στις εξελίξεις, με τον συντάκτη να επισημαίνει ότι η επιχείρηση που έγινε στις 9 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς, είχε «σεισμικές» επιπτώσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
«Στο επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται η Εύα Καϊλή, Ελληνίδα ευρωβουλευτής με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, η οποία είναι μία από τους 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» αναφέρει το κείμενο.
Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος τόσο στη βελγική επιχείρηση, μετά τις υποψίες ότι μια χώρα του Κόλπου προσπαθούσε να επηρεάσει τις οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όσο και στους συλληφθέντες, μεταξύ αυτών και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή.
«Η κράτηση Καϊλή έπεσε ως βόμβα και στην Αθήνα» επισημαίνει ο συντάκτης, που αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και στη διαγραφή της ευρωβουλευτή από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και το S&D.

(protothema – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Η ειρήνη δεν απέχει πολύ», δήλωσε ο Ερντογάν μετά τη συνάντηση του με τον Πούτιν
- Θεσσαλονίκη: “Φωτίστηκε” το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
- Stranger Things 5: Νέες λεπτομέρειες για τα επεισόδια Vol. 2: «Πολύ πιο τρομακτικά»
- Εκτεταμένα μπλακ άουτ στην Ουκρανία μετά από ρωσικά πυραυλικά αντίποινα
- Ένας Αμερικανός επισκέφθηκε φημισμένη σοβιετική καφετέρια στη Μόσχα, vid
- Εικόνες από τη ρωσική πόλη που πιάνει και τους -70 βαθμούς! ΒΙΝΤΕΟ
- Κάτι που ούτε θέλει να σκέφτεται ο Ζελένσκι
- ΝΔ για ΟΠΕΚΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ λούζεται τον συλληφθέντα κουμπάρο του κ. Ανδρουλάκη
- Aegis: Φοιτητές του ΠΑΜΑΚ έφτιαξαν με AI “ζωντανούς χάρτες” που μπορούν να βοηθούν ευάλωτα άτομα σε καταστροφές
- Ινδονησία: Οι νεκροί από τις πλημμύρες ξεπέρασαν τους 1.000 – Συγκλονιστικό βίντεο
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ
ΧΡΕΗ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ









