εκτός από τις περιοχές όπου αυτή η δραστηριότητα είναι η κύρια πηγή εισοδήματος για τους πολίτες.
Αντίγραφο της έκκλησης που απευθύνεται στην προϊσταμένη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εποπτείας των Φυσικών Πόρων, Σβετλάνα Ραδιόνοβα, βρίσκεται στη διάθεση του RT.
Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, η κυνηγετική περίοδος έχει πλέον αρχίσει σε μια σειρά από κεντρικές περιοχές της χώρας.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ακολουθούν όλοι οι πολίτες τους κανόνες του κυνηγιού.
Ταυτόχρονα, όταν πυροβολούν στο έδαφος και κοντά σε σπίτια πολιτών, σφαίρες και πυροβολισμοί πέφτουν σε στέγες κτιρίων και οδηγούν σε ζημιές στην προσωπική τους περιουσία.
Κυρίως όμως, όπως εξήγησε ο Solovyov, οι κάτοικοι των περιοχών που δέχεται επίθεση από το ουκρανικό καθεστώς τρομάζουν από πυροβολισμούς τη νύχτα κοντά στους τόπους διαμονής τους.
«Σε σχέση με τα προαναφερθέντα, προτείνω να εξεταστεί το ζήτημα της απαγόρευσης όλων των τύπων κυνηγιού κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης για την απελευθέρωση του Ντονμπάς, εκτός από τις περιοχές όπου τέτοιες δραστηριότητες αποτελούν την κύρια πηγή εισοδήματος για τους πολίτες (Άπω Ανατολή, Σιβηρία, Βορρά, κ.λπ.),» αναφέρεται στην ανακοίνωση.το κείμενο της έκκλησης.
(φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν εναντίον του Ισραήλ εν μέσω του διαγγέλματος Τραμπ
- Έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στην Κυψέλη
- Σεισμός 7,4 βαθμών ταρακούνησε την Ινδονησία: Άρση του συναγερμού για τσουνάμι
- Ιράν κατά ΗΠΑ: Διέψευσε πως γίνονται επίσημες διαπραγματεύσεις για την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός
- Σαν σήμερα 2 Απριλίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Απριλίου
- Κακοκαιρία Erminio – Τραγωδία στη Νέα Μάκρη: Άνδρας βρέθηκε νεκρός κάτω από όχημα
- Νέα επίθεση της Χεζμπολάχ με πυραύλους και drones κατά του Ισραήλ
- Και σήμερα άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πού αναμένονται ακόμη και χιόνια
- Άνοδος των τιμών του πετρελαίου μετά το διάγγελμα Τραμπ, ενώ λίγη ώρα πριν από αυτό είχαν πέσει









