Τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέλυσε ο πρώην αξιωματικός Πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών, πρώην επιθεωρητής όπλων της Ειδικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών, Scott Ritter.
Με τον Ουκρανό πρόεδρο να επισκέπτεται σήμερα την Αθήνα για τη σύναψη ενεργειακής συμφωνίας, ο Ritter, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, δεν απέκλεισε το γεγονός ο Ζελένσκι να βρει ευκαιρία για να… διαφύγει στην Ελλάδα για να γλιτώσει τα χειρότερα.
Κι αυτό γιατί η οργή των Ουκρανών που αντιμετωπίζουν καθημερινά μπλακ άουτ κορυφώνεται:
«Οι Ρώσοι έχουν σχεδόν αποκλείσει πλήρως την ικανότητα της Ουκρανίας να παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό θα δημιουργήσει τεράστια πολιτική πίεση στον Ζελένσκι.
Σε συνδυασμό με τη διαφθορά που λαμβάνει χώρα, αυτή είναι μια κοινωνία σε ελεύθερη πτώση και ο Ζελένσκι δεν μπορεί να επιβιώσει από αυτό, οπότε δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν πήγαινε στην Ελλάδα και έμενε εκεί».
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-REUTERS POOL photo αρχείου
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποδόσφαιρο-Αγγλία: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ έβγαλε η κληρωτίδα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας
- Ποδόσφαιρο-Μουντιάλ 2026: Το Ιράκ ζητά να αναβληθεί ο αγώνας μπαράζ για την πρόκριση λόγω Μ. Ανατολής
- Το Ιράν προειδοποιεί ότι θα αυξήσει ισχύ, συχνότητα και βεληνεκές των πυραύλων που εκτοξεύει
- ΥΠΑ: Αλλαγές λόγω εργασιών στον διάδρομο του αεροδρομίου Χίου – Ποιες πτήσεις θα γίνονται από την Πέμπτη 12 Μαρτίου
- H G7 προσανατολίζεται στην άντληση πετρελαίου από τα στρατηγικά αποθέματα των χωρών, σύμφωνα με τον Μακρόν
- Τραμ: Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη-Σύνταγμα» – Τερματικός σταθμός η στάση «Φιξ»
- Μέση Ανατολή: Στο στόχαστρο των επιθέσεων και το νερό – Τι μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 28χρονος που ανάγκαζε 13χρονη να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
- Bruno Mars: Ιστορική επιστροφή στην κορυφή του Billboard 200 μετά από 13 χρόνια!
- Στο τουρκικό ΥΠΕΞ κλήθηκε ο Ιρανός πρέσβης για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου προς την Τουρκία









