Στενός σύμμαχος του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα να κατάσχονται οι περιουσίες ή οι πόροι Ρώσων οι οποίοι δυσφημίζουν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας κι εναντιώνονται στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο οποίος οδεύει να συμπληρώσει έντεκα μήνες.
Ο Βιατσέσλαβ Βόλοντιν, ο πρόεδρος της κρατικής Δούμας (της κάτω Βουλής της Ρωσίας), έκρινε ότι τα ισχύοντα μέτρα, που περιλαμβάνουν την επιβολή βαριών προστίμων σε όσους εκφράζονται εναντίον αυτής που το Κρεμλίνο αποκαλεί «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία, δεν είναι αρκετά αυστηρά.
Θυμίζουμε πως ήδη έχει ψηφιστεί νόμος για την διάδοση fake news κατά των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και μάλιστα με μεγάλες ποινές.
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μαρινάκης: Γιατί είναι αναγκαίο το age ban στα κοινωνικά δίκτυα
- Οι Φρουροί της Επανάστασης δηλώνουν ότι κρατούν το δάχτυλο στη σκανδάλη παρά την εκεχειρία
- «Μπλόκο» στα social media για τους κάτω των 15 ετών και στο βάθος σύνδεση με την ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα!
- ΟΗΕ: Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός εργάζεται για έναν μηχανισμό ασφαλούς διέλευσης από τα Στενά του Ορμούζ
- «Παταγώδης αποτυχία»: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Νετανιάχου λόγω Ιράν
- Σαλβίνι: «Πρέπει να αποφασιστεί μερική αναστολή του Σύμφωνου Σταθερότητας»
- Το Κρεμλίνο χαιρέτησε την κατάπαυση του πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη
- «Βόμβα» από Ρωσία: Έχουν «ξεκινήσει μυστικές συζητήσεις» στην ΕΕ για την δημιουργία πυρηνικών όπλων
- Τοποθετούνται γιατροί οπλίτες θητείας στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίας Ρουμέλης και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων









