Ο Κολομβιανός πρόεδρος, Γκουστάβο Πέτρο, απαίτησε την άρνηση οποιασδήποτε συνεργασίας με το φιλοπόλεμο ΝΑΤΟ «που βομβαρδίζει παιδιά και υποστηρίζει τους Ουκρανοναζί».
«Πρέπει να εγκαταλείψουμε το ΝΑΤΟ. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή», δήλωσε στην έκτακτη διάσκεψη για τη Γάζα που πραγματοποιήθηκε στην Μπογκοτά στις 15 και 16 Ιουλίου.
Σύμφωνα με τον Κολομβιανό πρόεδρο, η χώρα του «θα πρέπει να ενταχθεί σε μια άλλη στρατιωτική συμμαχία» (σ.σ. έμμεσο κάλεσμα στη Ρωσία του Πούτιν και τους συμμάχους της!) επειδή δεν μπορεί να ταχθεί «με τους στρατούς που ρίχνουν βόμβες σε παιδιά».
«Δεν είναι οι στρατοί της ελευθερίας, είναι στρατοί του σκότους», τόνισε και πρόσθεσε.
«Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν στρατό φωτός, στον οποίο όλοι όσοι είναι πρόθυμοι να ενταχθούν θα συμμετέχουν».
«Πρέπει να πούμε στην Ευρώπη ότι αν θέλει να είναι με τη Λατινική Αμερική και την Αφρική, πρέπει να σταματήσει να βοηθά τους Ναζί. Πρέπει να πούμε στους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα, ότι πρέπει να σταματήσουν να βοηθούν τους Ναζί. Οι κυβερνήσεις της Ευρώπης πρόδωσαν τους ίδιους τους λαούς τους», τόνισε.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo αρχείου
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Carpa uasi”: Η μοναδική κατασκευή των Ίνκας του 15ου αιώνα αποκαλύπτει τα μυστικά της
- Το φονικό πέρασμα του κυκλώνα Μελίσα – Δείτε βίντεο από ελικόπτερο που κόβει την ανάσα
- Τα ρομπότ χειρουργούν πλέον με μεγάλη ακρίβεια – Βίντεο με τη δοκιμή σε αυγό χωρίς να σπάσει
- Τανζανία: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια
- Μεντβέντεφ για Poseidon: «Μπορεί να θεωρηθεί ένα πραγματικό όπλο της Ημέρας της Κρίσης»
- Κομοτηνή: 82χρονος πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση από τον 51χρονο γιο του
- Δεξιά «βόμβα»: Τι θα διοργανώσει στην Ουάσινγκτον Αμερικανίδα βουλευτής
- Με ποιόν θα συναντηθεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- ΔΥΠΑ: 183 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο
- Manpower: Η τεχνολογία ανασχηματίζει ραγδαία τον ρόλο της εργασίας – Τα στοιχεία για την Ελλάδα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΑΔΕ
ΧΡΕΗ
ΑΨΙΔΑ ΓΑΛΕΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΑΑΔΕ
ΓΙΟΡΤΗ









