Πούτιν προς Ουκρανούς: “Εσείς είστε τα ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ! Δύση και Ζελένσκι σας πετάνε στη φωτιά”

Το "ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΥΚΡΑΝΟ" στηλίτευσε ο "Τσαρ Βλαντ".

Σε νέες δηλώσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφερόμενος στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση, κατηγόρησε τη Δύση για την απόφαση της Ρωσίας να πραγματοποιήσει στρατιωτική επιχείρηση στη γειτονική της χώρα.

«Θυμηθήκαμε και θυμόμαστε τι συνέβη το 1941, όταν, παρά τα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών για το αναπόφευκτο μιας επίθεσης κατά της Σοβιετικής Ένωσης, καταφέραμε με βαρύ τίμημα να κερδίσουμε τον ναζισμό. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας είναι δύσκολη.

Είναι επίσης δύσκολη και πικρή γιατί, στην πραγματικότητα, ένας λαός πολεμά τον άλλον. Στην πραγματικότητα, η αντιπαράθεση διεξάγεται στο εσωτερικό ενός λαού.

Η Ουκρανία δεν φαίνεται να υπάρχει για τη Δύση, η οποία ρίχνει τους Ουκρανούς στη φωτιά. Το βλέπουμε αυτό ακόμη και στη φύση των εχθροπραξιών.

Είναι απλά εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει εκεί. Σε γενικές γραμμές, είναι σαν να μην υπάρχουν Ουκρανοί. Τους ρίχνουν σε ένα καμίνι και αυτό είναι όλο. Η Ουκρανία, ο ουκρανικός λαός, είναι το πρώτο και κύριο θύμα της σκόπιμης υποβάθμισης του μίσους προς τους Ρώσους, προς τη Ρωσία».

Σε άλλο σημείο και αφού ανακοίνωσε πως 318.000 Ρώσοι έχουν ήδη επιστρατευθεί και 49.000 εξ αυτών έχουν σταλεί στο μέτωπο, σημείωσε πως η Ρωσία σέβεται τον ουκρανικό λαό:

«Πάντα αντιμετωπίζαμε και αντιμετωπίζουμε τον ουκρανικό λαό με σεβασμό και ζεστασιά. Έτσι ήταν και έτσι είναι, παρά τη σημερινή τραγική αντιπαράθεση».

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί