σύμφωνα με την οποία το πολυτελές ανάκτορο, που έχει ανεγερθεί στην τοποθεσία Γκελεντζίκ (περιοχή Κρασνοντάρ) και, ως προς την έκταση του, ισοδυναμεί με 39 πριγκιπάτα του Μονακό, ανήκει στον Πούτιν, δηλώνοντας ότι το ανάκτορο αυτό «δεν ανήκει ούτε σε μένα ούτε στην οικογένεια μου»
«Δεν είδα αυτή την ταινία απλά επειδή δεν είχα ελεύθερο χρόνο, αλλά είδα κάποια αποσπάσματα που επέλεξαν οι σύμβουλοι μου», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης που είχε με φοιτητές ΑΕΙ, και προσέθεσε : «Τίποτα απ’ όσα αναφέρονται σ’ αυτή την ταινία ως δική μου ιδιοκτησία, δεν ανήκει σε μένα ούτε στους συγγενείς μου και ποτέ δεν ανήκε. Ποτέ!».
Ο Ρώσος πρόεδρος θεωρεί ότι με τις φήμες για το «ανάκτορό» του στο Γκελεντζίκ προσπάθησαν να κάνουν «πλύση εγκεφάλου» στους Ρώσους. «Αυτά τα στοιχεία κυκλοφορούν εδώ και 10 χρόνια. Και τώρα θεωρώντας ότι είναι κατάλληλη η περίσταση, τα συναρμολόγησαν και αποφάσισαν με όλα αυτά τα υλικά να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες μας », δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.
Ο Πούτιν επέστησε στους φοιτητές την προσοχή ότι για οποιαδήποτε παρόμοια ακίνητη περιουσία πρέπει να υπάρχουν κάποια έγγραφα, στοιχεία για μεταφορές χρημάτων, «έστω κάποια συμβόλαια στον συμβολαιογράφο, πρέπει να έχουν μείνει κάποια ίχνη, στα συμβολαιογραφικά βιβλία, σε ηλεκτρονική μορφή».
Ο Αλεξέι Ναβάλνι και η ομάδα του από το Ίδρυμα Αγώνα κατά της Διαφθοράς, του οποίου ηγείται και το οποίο έχει καταχωριστεί στο μητρώο των “πρακτόρων ξένης χώρας”, αφότου επέτρεψε στη Ρωσία την προηγούμενη εβδομάδα (17 Ιανουαρίου), ανάρτησαν στις 19 Ιανουαρίου στο You Tube ένα βίντεο διάρκειας περίπου δύο ωρών, με τίτλο «το ανάκτορο του Πούτιν», το οποίο μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 86 εκατομμύρια θεάσεις.
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συντριβή αεροσκάφους στην Άγκυρα: Νεκρός ο αρχηγός του Στρατού της Λιβύης – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
- Σημαντική ανακάλυψη στην Κίνα: Βρέθηκε το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εύρημα χρυσού της Ασίας
- Τουρκία: «Χάθηκε η επικοινωνία» με το τζετ που επέβαινε ο αρχηγός ΓΕΣ της Λιβύης
- Η Κλαυδία μάγεψε το Περιστέρι με “Αστερομάτα” και “Άνεμο” – Η συνάντηση με τον δήμαρχο, vid
- Να γιατί οι διεθνιστές «κρατιούνται» ακόμα και δεν καταρρέουν εντελώς πολιτικά
- Ποιοι λόγοι κάνουν τους οδηγούς να οδηγούν γρήγορα και να είναι επιθετικοί
- Πλήγμα στον χειμερινό τουρισμό με φόντο τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Έδειξαν τα «δόντια» τους στην ΕΕ των διεθνιστών! Η «συμμαχία» των τριών που ψάχνει και άλλους
- Αίγυπτος: Η ηλιακή λέμβος του Χέοπα θα συντηρηθεί και μάλιστα ενώπιον κοινού στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΜΑΘ – Το μήνυμα Γκιουλέκα









