Πούτιν: Κάποιοι στη Δύση νόμιζαν ότι θα κατέρρεε η Ρωσία! Χαμένες όσες εταιρείες φεύγουν από εμάς

«Του εύχομαι καλή τύχη».

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι ξένες εταιρίες υφίστανται μεγάλες ζημίες λόγω της αποχώρησής τους από τη ρωσική αγορά εν μέσω κυρώσεων από τη Δύση.

Μιλώντας σε συνάντηση με υψηλόβαθμους αξιωματούχους, η οποία μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ο Πούτιν δήλωσε ότι οι δυνατότητες για επέκταση των εγχώριων επιχειρήσεων είναι «κολοσσιαίες» και ότι η Ρωσία δεν έχει χάσει κάτι από την αποχώρηση των ξένων επιχειρήσεων.

«Σήμερα, πολλοί από αυτούς, όπως γνωρίζετε, φεύγουν από την αγορά μας υπό την πίεση των κυβερνήσεών τους, καλή τύχη. Αλλά λόγω της απώλειας της αγοράς μας, υφίστανται τεράστιες απώλειες. Αυτή είναι η επιλογή και η απόφασή τους.

Μάλλον κάποιος νόμιζε ότι όλα θα κατέρρεαν και θα καταρρεύσουν στη χώρα μας αμέσως. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τίποτα δεν έχει καταρρεύσει και δεν καταρρέει. Οι εταιρείες μας, οι επιχειρηματίες μας παίρνουν αυτές τις δυτικές επιχειρήσεις ή ακόμα και τις κατευθύνσεις και συνεχίζουν αυτό το έργο και με μεγάλη επιτυχία».

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία θα πρέπει να δημιουργήσει ένα σύστημα για την ανάπτυξη μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) και ότι θα πρέπει να γίνει «πηγή τεχνολογίας και ικανοτήτων».

intime photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί