Πόσο πιθανό είναι η Τουρκία, να προσφύγει στο Δ.Ν.Τ;

Οι τελευταίες Οικονομικές εξελίξεις είναι πολύ κακές για την Τουρκία.

Το ράλι της καθόδου του τουρκικού νομίσματος, δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει σύντομα και οι Τούρκοι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι, καθώς θεωρούν ότι η Οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Ερντογάν που κατάφερε να διώξει το Δ.Ν.Τ πάνω από την Τουρκία, ίσως χρειαστεί αν την ξαναρίξει πάνω στα..δίχτυα του.

Ο πρόεδρος του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών ερευνών, πιστεύει ότι η προσφυγή της γειτονικής μας χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμέιο, δεν είναι απίθανη.

Τι δήλωσε

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι η τελευταία άγκυρα για την Άγκυρα. Δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ζητήσει βοήθεια από το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ έχει τη δύναμη να βάλει τον Τούρκο πρόεδρο στη θέση του και έτσι να αποκαταστήσει την οικονομική και πολιτική σταθερότητα.

Σημείωση

Ο Ερντογάν αν είναι..μάγκας θα ζητήσει δάνειο από την Κίνα ή από την Ρωσία και δεν θα προσφύγει στο Δ.Ν.Τ, το οποίο κακά τα ψέματα δρα εναντίον όλων των χωρών. Σε όποια χώρα πήγε, άφησε πίσω του συντρίμμια.

Η Ελλάδα και η Τουρκία

Η χώρα μας με τις κατάλληλες κινήσεις, θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σ την Τουρκία, αλλά και το άδειασμα του Τραμπ στον Ερντογάν.

Σε μια εποχή που χαλάσαμε τις σχέσεις μας με την Ρωσία, τουλάχιστον θα μπορούσαμε να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu