Πολυεθνικός στρατός κατά του Τέξας;; «Πάγωσαν» όλοι με αυτό που είπαν οι Ρώσοι

Εξακολουθούν να παρακολουθούν στενά το θέμα!

Η κατάσταση παραμένει τεταμένη στο Τέξας ενώ, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ΕΛ, κι άλλες Πολιτείες αρχίζουν να συντάσσονται με το μέρος του.

Ο Αμερικανικός Νότος «βράζει» και οι Ρώσοι, ενθυμούμενοι τις κατά καιρούς δηλώσεις-βλέψεις των διεθνιστών της Ουάσινγκτον ακόμα και για διάσπαση της Ρωσίας του Πούτιν, δεν αφήνουν ασχολίαστες τις εξελίξεις.

Την σκυτάλη από τον Μεντβέντεφ πήρε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών με ένα σχόλιο-«φωτιά».

Η πάντοτε ετοιμόλογη Μαρία Ζαχάροβα συνέκρινε τον γερομπάιντεν με τον Μπαράκ Ομπάμα και έγραψε τα εξής στο Telegram:

Ήρθε η ώρα ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με τις καλύτερες παραδόσεις του προκατόχου του Ομπάμα, να δηλώσει πως «Το Τέξας πρέπει να φύγει» και να συγκροτήσει έναν διεθνή συνασπισμό για να απελευθερώσει τους κατοίκους του στο όνομα της δημοκρατίας“.

Φυσικά τα παραπάνω έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ για πρώτη φορά ακούγεται από Ρώσο αξιωματούχο το σενάριο περί «πολυεθνικής δύναμης» που πρόκειται προφανώς να πολεμήσει στον Αμερικανικό νότο!!

Αυτό ξεπερνάει ακόμα και τα σενάρια περί «εμφυλίου» πολέμου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγα 24ωρα, η ίδια είχε κάνει ακόμα ένα αιχμηρό σχόλιο για το Τέξας που βρίσκεται στα πρόθυρα «έκρηξης»:

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι με την παροχή όπλων στο Τέξας, η Ρωσία δεν γίνεται μέρος της σύγκρουσης”.

Με αυτόν τον τρόπο η «σιδηρά κυρία» της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής θέλησε να χλευάσει τις αντίστοιχες ανακοινώσεις των ΗΠΑ για τα όπλα που στέλνουν εδώ και χρόνια στους Ουκρανούς.

απεμπε-EPA-EFE photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί