Ποιός επικαλέστηκε την Αποκάλυψη του Ιωάννη, αναφερόμενος στην Ουκρανία;

«Οι ιππείς της Αποκάλυψης είναι καθ’ οδόν», είχε γράψει σε παλαιότερο μήνυμά του.

Όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στα δημόσια μηνύματά του που συνήθως «βάλλει» κατά της διεθνιστικής Δύσης, χρησιμοποιεί στίχους από την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Έτσι και αυτή τη φορά, αναφερόμενος στον γέρο-Μπάιντεν, ευχήθηκε επί της ουσίας τον θάνατό του, ποστάροντας ένα κομμάτι από τον στίχο 8 του κεφαλαίου 6 της Αποκάλυψης:

«καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ᾿ αὐτοῦ».

«Δυστυχώς οι προβλέψεις της Αποκάλυψης πλησιάζουν», είχε γράψει μερικούς μήνες πριν ο Μεντβέντεφ, σε σχόλιό του γύρω από τη σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ.

Μάλιστα και τότε είχε επικαλεστεί έναν συγκεκριμένο στίχο από την Αποκάλυψη:

«καὶ ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ζητήσουσιν οἱ ἄνθρωποι τὸν θάνατον καὶ οὐ μὴ εὑρήσουσιν αὐτόν, καὶ ἐπιθυμήσουσιν ἀποθανεῖν, καὶ φεύξεται ἀπ᾿ αὐτῶν ὁ θάνατος».

Ακολουθεί ολόκληρο το σημερινό μήνυμά του:

«Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει αφού το Κογκρέσο των ΗΠΑ ψηφίσει για τη χορήγηση νέας υποστήριξης στο Κίεβο», είπε ο Μπάιντεν.

Θα μπορούσε κανείς να αναφέρει για εκατοστή φορά την άνοια του γέρου και τη διαφθορά του γιου του. Σχετικά με τα συμφέροντα του αμερικανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος και την επιρροή του βαθέος κράτους. Σχετικά με τον πόλεμο των Δημοκρατικών με τους συντηρητικούς και τη σύγκρουση μεταξύ των πολιτειών και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αλλά θα μιλήσω για κάτι άλλο. Η δήλωση του Μπάιντεν είναι απόλυτο κακό. Γιατί είπε, «Συνεχίστε να σκοτώνετε ο ένας τον άλλον. Όσοι περισσότεροι πεθαίνουν, τόσο το καλύτερο. Θέλω όσο το δυνατόν περισσότερους θανάτους…»

Αλήθεια, «καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ᾿ αὐτοῦ» (Αποκάλυψη του Ιωάννη 6:8).

Επομένως, όσο πιο γρήγορα ο αναβάτης στο χλωμό άλογο πάρει μαζί του τον Τζόζεφ Ρομπινέτ Μπάιντεν, τόσο καλύτερα θα είναι για τον κόσμο που υποφέρει…».

Freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί