Πιάστηκαν στα χέρια για την καλύτερη selfie στη Ρώμη!

Μετά τα διαδοχικά περιστατικά ανθρώπων που έχασαν ακόμα και τη ζωή τους αναζητώντας την ιδανική θέση για την τέλεια selfie, σειρά έχουν τώρα οι άνθρωποι που... μαλλιοτραβιούνται για το καλύτερο «κάδρο» της φωτογραφίας τους.

 

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη στη φημισμένη Φοντάνα ντι Τρέβι, στη Ρώμη, όταν δύο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται μπροστά από το πολυφωτογραφήμενο συντριβάνι διεκδικώντας την καλύτερη θέση για να βγάλουν selfie.

Η Fontana di Trevi είναι ένα από τα πιο δημοφιλή για τους τουρίστες μέρη του κόσμου. Η μπαρόκ κατασκευή ολοκληρώθηκε το 1762 και έχει περάσει στην αθανασία με τις βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες «Διακοπές στη Ρώμη» (Ουίλιαμ Ουάιλερ, 1952) και «La Dolce Vita» (Φεντερίκο Φελίνι, 1960), όπως υπενθυμίζει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», την περασμένη Τετάρτη, γύρω στις 7 και μισή το απόγευμα, κοντά στη «Χρυσή Ώρα», το λεπτό εκείνο που θεωρείται τέλειο για φωτογραφίες στο Instagram, μιας και το φως της μέρας είναι πιο απαλό (και ελαφρώς πιο κόκκινο). Και οι δύο κυρίες ήθελαν μια συγκεκριμένη θέση για τη selfie τους, άρχισαν να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες κι αυτό οδήγησε σε μαλλιοτράβηγμα. Μέλη των οικογενειών τους ήρθαν ως ενισχύσεις και ο καβγάς επεκτάθηκε, με συνολικά οκτώ εμπλεκόμενους, ανάμεσά τους και τρία παιδιά.

Αστυνομικοί μπήκαν αμέσως στη μέση για να σταματήσουν τη «συμπλοκή» και μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναγκάστηκαν να καλέσουν ενισχύσεις. Τελικά δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός αλλά απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία.