Πέθανε η 95χρονη που «κεραυνοβολήθηκε» με τέιζερ από αστυνομικό σε γηροκομείο της Αυστραλίας

Δεν κατάφερε να κρατηθεί, τελικά, στη ζωή η 95χρονη γυναίκα, η οποία χτυπήθηκε με τέιζερ από αστυνομικό μέσα σε γηροκομείο πριν από μια εβδομάδα.

Η ηλικιωμένη Κλερ Νόουλαντ που έπασχε από άνοια, «κεραυνοβολήθηκε» από έναν 33χρονο αστυνομικό, ο οποίος τη θεώρηση «απειλή», επειδή κρατούσε ένα μαχαίρι κρέατος στον οίκο ευγηρίας Yallambee στην Κούμα, περίπου 300 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Σίνδεϊ.

Ο αστυνομικός πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 5 Ιουλίου για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της κοινής επίθεσης και της απερίσκεπτης πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, τα οποία μπορούν να επισύρουν μέγιστη ποινή φυλάκισης 10 ετών.

Ο Guardian Αυστραλίας επιβεβαίωσε την τετάρτη τον θάνατο της 95χρονης, ενώ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το συμβάν η τοπική αστυνομία, η διευθύντρια έκανε λόγο για ένα «δυσάρεστο περιστατικό», προσθέτοντας πως έχει αρνηθεί τα αιτήματα δημοσιοποίησης υλικού από την κάμερα ασφαλείας του κτιρίου, αν πρώτα δεν αποκτήσει η ίδια πλήρη εικόνα για τις συνθήκες του μοιραίου περιστατικού.

(protothema – pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί