«Περίεργα πράγματα»: Θρίλερ με νέα περιπέτεια πολιτικού στον αέρα! Τι συμβαίνει;; vid

Πολλοί δεν πείθονται από τέτοιου είδους... «συμπτώσεις»!

Τον γύρο του κόσμου κάνει από το πρωί σήμερα η είδηση με το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, το οποίο χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Το ελικόπτερο που τον μετέφερε από την πρωτεύουσα της Αρμενίας έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Βαναντζόρ, στο βόρειο τμήμα της χώρας του Καυκάσου που βρίσκεται σε μια κοιλάδα γύρω από βουνά.

«Όλα είναι καλά. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το ελικόπτερό μας έκανε έκτακτη προσγείωση στο Βαναντζόρ. Τώρα συνεχίζουμε το ταξίδι με αυτοκίνητο», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αρμενίας στο Facebook.

Πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο κρατούν τις επιφυλάξεις τους σχετικά με το πόσο «τυχαίο» μπορεί να είναι ακόμα ένα -έστω και παρολίγον- συμβάν με ελικόπτερο που μετέφερε ηγέτη χώρας!

Και μάλιστα σε περιοχή κοντινή με εκείνη στην οποία συνετρίβη πριν από μία εβδομάδα το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου Ραϊσί. Θυμίζουμε πως ο Ιρανός πρόεδρος μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ιράν, που ήταν μισητοί στη Δύση, βρέθηκαν νεκροί στα αφιλόξενα βουνά ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και το Ιράν.

«Πολύ περίεργα πράγματα», «είναι αστείο το πώς ξαφνικά τα ελικόπτερα που μεταφέρουν ηγέτες δυσλειτουργούν», «προσπαθούν να θολώσουν περισσότερο το τοπίο γύρω από τα πραγματικά αίτια του θανάτου του Ιρανού προέδρου;».

Viral έχει γίνει το βίντεο με πλάνα που δείχνουν τον πρωθυπουργό της Αρμενίας μέσα από το ελικόπτερό του να είναι ιδιαίτερα ανήσυχος:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί