Πατροκτόνος συγκλονίζει την Κύπρο

Υπόθεση πατροκτονίας εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές στην Κύπρο, καθώς ένας 64χρονος εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Τη δολοφονία ενός 64χρονου Αγγλοκύπριου, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί εδώ και περίπου δέκα ημέρες, εξετάζει η κυπριακή αστυνομία.


Μέλη της αστυνομίας Λάρνακας μετέβησαν χθες, σύμφωνα με το philenews, σε λυόμενο στην ορεινή περιοχή Λευκάρων όπου διέμενε ο άνδρας και τον εντόπισαν σε προχωρημένη σήψη.

Στο σώμα του εντοπίστηκαν ύποπτα σημάδια με αποτέλεσμα να κληθούν ιατροδικαστές.

Μετά από αυτοψία στο σημείο εγέρθηκαν υποψίες για δολοφονία οπότε αποφασίστηκε η νεκροτομή στη σορό του 64χρονου, οπότε και διαπιστώθηκε πως έφερε πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη του.

Μετά από έρευνες και ανακρίσεις στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, ο 25 ετών γιος του που διαμένει στα Πάνω Λεύκαρα, επιβεβαίωσε ότι προμελετημένα σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9 Αυγούστου, λόγω οικογενειακών διαφορών.

Ο 64χρονος διέμενε μόνος του τα τελευταία επτά χρόνια επειδή είχε διαφορές με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

(Sputniknews – φωτο:pexels)