Ο πρωταγωνιστής των κινηματογραφικών σειρών Indiana Jones και Star Wars ένωσε τη φωνή του με εκείνη των Τέιλορ Σουίφτ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Μάρθα Στιούαρτ υποστηρίζοντας το Δημοκρατικό Κόμμα ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.
Σε ασπρόμαυρο βίντεο που κυκλοφόρησε από την εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις και του Τιμ Γουόλς, ο Χάρισον Φορντ αναφέρει: «Όταν δεκάδες πρώην μέλη της κυβέρνησης Τραμπ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας: “Για όνομα του Θεού, μην το ξανακάνετε αυτό”, εσείς πρέπει να δώσετε προσοχή. Μας λένε κάτι σημαντικό… Είναι κυβερνήτες, στρατηγοί, που στέκονται ενάντια στον αρχηγό του κόμματος, το οποίο υπερασπίστηκαν όλη του τη ζωή».
«Η αλήθεια είναι αυτή, η Κάμαλα Χάρις θα προστατεύσει το δικαίωμά σας να διαφωνείτε μαζί της σχετικά με πολιτικές ή ιδέες και στη συνέχεια, όπως κάναμε εδώ και αιώνες, θα τις συζητάμε. Θα τα δουλέψουμε μαζί και θα προχωρήσουμε. Ο άλλος, που απαιτεί αδιαμφισβήτητη πίστη, λέει ότι θέλει εκδίκηση. Είμαι ο Χάρισον Φορντ. Έχω μία ψήφο -όπως και οποιοσδήποτε άλλος- και θα τη χρησιμοποιήσω για να προχωρήσω. Θα ψηφίσω την Καμάλα Χάρις» επισημαίνει ο Αμερικανός ηθοποιός.
Ο Φορντ συνεχίζει κατηγορώντας τον Τραμπ ότι πέρασε «τέσσερα χρόνια στρέφοντας τον έναν εναντίον του άλλου ενώ αγκάλιαζε δικτάτορες και τυράννους σε όλο τον κόσμο».
«Δεν είμαστε έτσι. Δεν χρειάζεται να κάνουμε ξανά την Αμερική σπουδαία. Όχι δα, είμαστε υπέροχοι, αλλά αυτό που χρειαζόμαστε είναι να συνεργαστούμε ξανά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι έναν πρόεδρο που θα δουλεύει ξανά για όλους μας» τονίζει.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Νίκι Μινάζ ευχαρίστησε τον Τραμπ που έριξε φως στις διώξεις των Χριστιανών στη Νιγηρία
- Τυφώνας Καλμάγκι στο Βιετνάμ: Έμειναν στο νερό 40 ώρες και βγήκαν ζωντανοί – “Ζούμε ένα θαύμα”
- Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το νέο πιλοτικό πρόγραμμα χρηματικών Bραβείων-Υποτροφιών για το 2025
- Ούτε στον χειρότερό τους εφιάλτη αυτό που συμβαίνει
- Γνωρίστηκαν στον Β’ ΠΠ και είναι ακόμη παντρεμένοι – Το γηραιότερο ζευγάρι στον κόσμο σπάει όλα τα ρεκόρ, vid
- Καταιγίδες στα δυτικά και στην Πελοπόννησο – Στο Ψαθί Μεγαλόπολης το μεγαλύτερο ύψος βροχής
- ΕΛΑΣ: Ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη 13χρονου στου Γκύζη – Ενημερώθηκε άμεσα η μητέρα του
- Ταϊλάνδη-Καμπότζη: Η Μπανγκόκ αναστέλλει τη συμφωνία εκεχειρίας
- Χρ. Κέλλας για ευλογιά αιγοπροβάτων: “Δεν ήταν απόφαση του υπουργείου να μην γίνει εμβολιασμός”
- Συναντήσεις του ΥΜΑΘ Κ. Γκιουλέκα με τις προξένους της Ρουμανίας και της Αλβανίας









