Παραμένει άρρωστος ο ηλικιωμένος Ερντογάν – Ακυρώνει και σημερινές εμφανίσεις του

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να συνεχίσει σε περιορισμένη μόνο έκταση την προεκλογική εκστρατεία του μετά την ασθένειά του.

Ο πρόεδρος αποφάσισε να μην παραστεί σήμερα στα προγραμματισμένα εγκαίνια μιας γέφυρας στα Άδανα, στη νότια Τουρκία, σύμφωνα με τον προεδικό ιστότοπο.

Εντούτοις θα συμμετάσχει στα εγκαίνια μέσω τηλεδιάσκεψης από το γραφείο του. Ο Ερντογάν σπάνια παραλείπει να παραστεί σε εγκαίνια υποδομών, μέσω των οποίων προωθεί την εκστρατεία του για να επανεκλεγεί στις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου. Χθες, Τετάρτη, δεν παρέστη στα εγκαίνια μιας σιδηροδρομικής γραμμής για αμαξοστοιχίες υψηλής ταχύτητας στην Άγκυρα.

Ο Ερντογάν διεξήγε με εντατικό ρυθμό την προεκλογική εκστρατεία του και πραγματοποιούσε συνήθως τρεις δημόσιες εμφανίσεις ενώπιον κοινού την ημέρα.

Ο 69χρονος απερχόμενος πρόεδρος ασθένησε όμως το βράδυ της Τρίτης, δύο εβδομάδες πριν από τις κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές. Αναγκάσθηκε να διακόψει μια ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη λόγω στομαχικής διαταραχής και στη συνέχεια διέκοψε την προεκλογική εκστρατεία του.

Χθες, Πέμπτη, εμφανίσθηκε για λίγο σε βιντεοδιάσκεψη με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, στην οποία ο τούρκος πρόεδρος φαινόταν χλωμός.

Ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ανέφερε πως ο Ερντογάν παρουσίασε στομαχικά προβλήματα και χρειάζεται ανάπαυση.

(Απεμπε – απεμπε photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί