Παραλίγο να βάλουν φωτιά στο σπίτι τους με πυροτεχνήματα γιορτάζοντας την 4η Ιουλίου – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η γιορτή για την 4η Ιουλίου σε ένα σπίτι στα προάστια των ΗΠΑ.

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές από την Τρίτη, δείχνει μια οικογένεια που γιορτάζει να προσπαθεί να ανάψει πυροτεχνήματα στο γκαζόν της. Το πρώτο πυροτέχνημα εκρήγνυται ξαφνικά, προκαλώντας έκπληκτες κραυγές από την οικογένεια και κάνοντας μια μητέρα να σηκώσει το μωρό της και να το απομακρύνει. Ένα παιδί φαίνεται να χτυπιέται από ένα αρχικό βλήμα και ουρλιάζει έκπληκτο.

Στη συνέχεια η οικογένεια φαίνεται να πιστεύει ότι οι εκρήξεις έχουν σταματήσει, καθώς παραμένουν στο γκαζόν. Η πρώτη έκρηξη, ωστόσο, ακολουθείται στενά από μια πύρινη λαίλαπα.

Ένα βλήμα φαίνεται να ανάβει μια φωτιά στο δρόμο πίσω από ένα σταθμευμένο φορτηγάκι, η οποία στη συνέχεια ανάβει ολόκληρο το κουτί με τα πυροτεχνήματα, προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη που αναγκάζει την οικογένεια να τρέξει μακριά. Η έκρηξη συνεχίζεται αρκετή ώρα αφότου η οικογένεια φεύγει τρέχοντας από το γκαζόν, ανατινάζοντας τις καρέκλες και τις κουβέρτες που ήταν διάσπαρτες εκεί.

Δεν είναι σαφές αν κάποιος στο βίντεο τραυματίστηκε ή πού έλαβε χώρα το βίντεο.

Την Τετάρτη, η SimpliSafe έγραψε στο Twitter για να διαψεύσει τις φήμες ότι η έκρηξη ήταν μια προγραμματισμένη διαφήμιση της εταιρείας και ζήτησε από τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο να εμφανιστούν και να επιβεβαιώσουν ότι είναι καλά.

(protothema – scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί