Πανικός έπιασε τον Ομπάμα! Ο φόβος του για το 2024

Ο Ομπάμα (σ.σ. τα αφεντικά του δηλαδή!!) φέρεται να ανησυχεί για την «πολιτική δύναμη» που αποκτά ο Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προέτρεψε τους ανθρώπους που πλασιώνουν τον Τζο Μπάιντεν να ενισχύσουν τις προσπάθειές για επανεκλογή του το φθινόπωρο του 2024, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το απόλυτο φαβορί για τις κάλπες των Ρεπουμπλικάνων.

Ο Ομπάμα είπε στους στενότερους συμβούλους του Μπάιντεν ότι πρέπει να επιτραπεί στους βοηθούς της εκστρατείας του να «πάρουν αποφάσεις» και «να κινηθούν επιθετικά» χωρίς να περιμένουν την έγκριση του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με την Washington Post.

Κι όλα αυτά υπό τον φόβο ενός νέου ερχομού του Τραμπ στην εξουσία.

Συν τους άλλοις ο Μπάιντεν, ακόμα και σε δημοσκοπήσεις συστημικών ΜΜΕ, βρίσκεται σταθερά πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο Ομπάμα άρχισε να γίνεται “ζωηρός” συζητώντας τις εκλογές του 2024 και την πιθανή επιστροφή του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία και πρότεινε στους συμβούλους του Μπάιντεν να “ψαρέψουν” περισσότερους ανώτατους φορείς λήψης αποφάσεων», ανέφερε το αμερικανικό μέσο.

Ο Ομπάμα είχε επίσης πρόσφατα ένα ιδιωτικό γεύμα με τον Μπάιντεν, το οποίο δεν είχε αποκαλυφθεί προηγουμένως, προτείνοντάς του να προσελκύσει τους συμβούλους της προεκλογικής του εκστρατείας για να επαναλάβουν την επιτυχημένη εκστρατεία επανεκλογής του το 2012, επιτρέποντάς τους να λειτουργούν σε ολόκληρη τη χώρα και όχι εντός του Λευκού Οίκου.

«Αυτή είναι μια έντονη αντίθεση με την προσέγγιση του Μπάιντεν να αφήσει τους στενότερους βοηθούς του στον Λευκό Οίκο, παρόλο που εμπλέκονται σε όλες τις βασικές αποφάσεις που λαμβάνονται από την εκστρατεία», ανέφερε η WaPo.

«Ο Ομπάμα δεν έχει συστήσει συγκεκριμένα άτομα, αλλά ανέφερε τον Ντέιβιντ Πλούφ, ο οποίος διαχειρίστηκε την κούρσα του Ομπάμα το 2008, ως τον τύπο του επικεφαλής που χρειαζόταν σήμερα στην εκστρατεία του Μπάιντεν».

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί