Συνολικά 1.467 εσωτερικές πτήσεις και πτήσεις προς και από τις Ηνωμένες Πολιτείες ακυρώθηκαν, ενώ 527 πτήσεις είχαν καθυστερήσει έως τις 6.48 το πρωί (ανατολική ζώνη ώρας ΗΠΑ), σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.
Η αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) προειδοποίησε χθες Τρίτη με tweet τους ταξιδιώτες να περιμένουν συνθήκες χιονιού σε ορισμένες περιοχές, όπως το Ντάλας, το Φορτ Γουόρθ και το Μέμφις, που θα μπορούσαν να καθυστερήσουν ορισμένες πτήσεις.
«Η εν εξελίξει χειμερινή καταιγίδα θα συνεχίσει να προκαλεί επικίνδυνες επιπτώσεις στο Βόρειο και το Κεντρικό Τέξας τουλάχιστον μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης», ανέφερε η αμερικανική Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στις προβλέψεις της για την περιοχή Ντάλας-Φορτ Γουόρθ και Τέξας.
Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Southwest Airlines Co ήταν η πρώτη με ακυρώσεις 487 πτήσεων, ενώ η American Airlines Group Inc με έδρα το Φορτ Γουόρθ του Τέξας ακολούθησε, ακυρώνοντας σχεδόν 480 πτήσεις.
Η Southwest και η American δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα του Reuters για σχόλιο.
Οι τελευταίες ακυρώσεις έρχονται σχεδόν ένα μήνα αφότου η αμερικανική κυβέρνηση επέπληξε τη Southwest για την ακύρωση 16.700 πτήσεων κατά τη διάρκεια των εορτών, λόγω κακών καιρικών συνθηκών και παρωχημένης τεχνολογίας.
(απεμπε – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Λία Μισέλ μιλά για τον πρώτο της ρόλο στο Μπρόντγουεϊ σε ηλικία οκτώ ετών
- ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το ελληνικό καλάθι στα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες
- Ισχυρότατη ηλιακή έκρηξη αποτυπώθηκε σε ένα εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ
- Συλλυπητήρια Αντ. Σαμαρά για την απώλεια του Διονύση Σαββόπουλου
- Ελευσίνα: Συνελήφθη ζευγάρι με πάνω από 4 κιλά κοκαΐνη μέσα σε κρύπτη αυτοκινήτου
- Κακοκαιρία “χτυπά” τη Ζάκυνθο: Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο – “Αποφύγετε τις μετακινήσεις”
- Ζελένσκι: «Καλός συμβιβασμός η πρόταση Τραμπ για το τέλος του πολέμου»
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Πανελλαδικό κτιριακό πρόγραμμα για τα δικαστήρια ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ
- ΗΠΑ: Συνελήφθη 49χρονος που φέρεται να σχεδίαζε ένοπλη επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Ατλάντα
- Νέα παρέμβαση Τσίπρα αυτή τη φορά για τα εθνικά θέματα