ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ: Αποκαλύψεις μεγατόνων, που θα προκαλέσουν ΠΑΤΑΓΟ!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φαρμάκης

Γυναίκα-μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, έκανε μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει Παγκόσμιο σάλο. Άθελά της, αποκάλυψε κάτι για όλη την αμερικανική πολιτική σκηνή.

Η Betty McCollum, προωθεί Νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα επιτρέπει στις ΗΠΑ να στέλνουν οικονομική βοήθεια στο Ισραήλ, η οποία έχει να κάνει με……Διαβάστε και φρίξτε: Σύμφωνα με την McCollum, τα λεφτά που στέλνουν οι ΗΠΑ στο Ισραήλ, (το Ισραήλ) τα χρησιμοποιεί για να κρατάει φυλακισμένα μικρά παιδιά Παλαιστινίων και για να τα ανακρίνει.

Σύμφωνα με την ίδια, τα χρήματα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στο Ισραήλ, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Να σημειωθεί ότι:

Η Betty McCollum προωθεί την δική της πολιτική Ατζέντα. Δεν ξεκαθάρισε όμως, αν οι Αμερικανοί στέλνουν λεφτά στο Ισραήλ μόνο επί κυβέρνησης Τραμπ ή αν τα έστελναν και επί κυβέρνησης Ομπάμα (Μπους κλπ).

Σε κάθε περίπτωση, βλέπουμε ότι αυτή την στιγμή στον πλανήτη, συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούν να περιγραφούν εύκολα, με λέξεις. Να μην ξεχνάμε βέβαια, ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να «χτυπήσουν» με κάθε τρόπο τους Ρεπουμπλικάνους που στηρίζουν τον Τραμπ, ΟΜΩΣ:

Το ότι επίσημα χείλη δήλωσαν ότι οι Ισραηλινοί χρησιμοποιούν τα χρήματα των Αμερικανών, ώστε να κρατάνε αιχμάλωτα 500 με 700 περίπου παιδιά Παλαιστινίων, σημαίνει ότι μόνο θετικά δεν μπορούμε να βλέπουμε τον κόσμο.

Σύμφωνα με την ΜΚΟ Human Rights Watch, οι Ισραηλινοί στρατιώτες πολλές φορές ανακρίνουν παιδιά Παλαιστινίων, χωρίς την παρουσία των γονιών τους και μάλιστα τα μιλάνε στα Εβραϊκά, δηλαδή σε γλώσσα που δεν γνωρίζουν (τα παιδιά).

Διευκρίνιση: Να είστε σίγουροι, ότι οι παραπάνω αποκαλύψεις δεν έχουν στόχο τον…ανθρωπισμό, αλλά τον Τραμπ. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναδείξουν την υποτιθέμενη απάνθρωπη πολιτική που ακολουθεί. Μέσα από τον πολιτικό στίβο όμως, μαθαίνουμε την αλήθεια για τον κόσμο μας.

Πηγή φωτογραφίας: pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...