• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ούτε οι Σκοπιανοί δίνουν σημασία στο πάρτυ του Ζάεφ για την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Ούτε οι Σκοπιανοί δίνουν σημασία στο πάρτυ του Ζάεφ για την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Το «πάρτι» του Ζάεφ είναι προγραμματισμένο για τις 10 το βράδυ, ώρα Ελλάδας.

Σε πάρκο, κοντά στο κτίριο της κυβέρνησης, στήνεται το κεντρικό από τα συνολικά 15 πάρτι που θα γίνουν στην ΠΓΔΜ για την πρόσκληση ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του απεσταλμένου του ΑΝΤ1 στην ΠΓΔΜ, αρκετοί πολίτες φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν τον λόγο που στήθηκε η σκηνή, πιστεύοντας ότι θα δοθεί μια «συνηθισμένη» συναυλία και η προσέλευση του κόσμου δείχνει μάλλον χαμηλή, κόντρα στις προσδοκίες Ζάεφ., ενώ πολλοί Σκοπιανοί γύρισαν την πλάτη στον πρωθυπουργό τους, καθώς εγκατέλειψαν μαζικά την χώρα, για χάρη των παραλιών της βόρειας Ελλάδας.

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έγραψε στο Facebook:

«Αυτό το Σάββατο, στις 14 Ιουλίου, ας ενωθούμε και μαζί για να γιορτάσουμε την ιστορική επιτυχία της ΠΓΔΜ. Με την πρόκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ ξεκινάμε μια νέα εποχή, μια εποχή ελπίδας, η εποχή των νικών και της υπερηφάνειας. Ώρα ασφάλειας. Έρχεται η ώρα μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες! Πάμε μπροστά – Η ΠΓΔΜ ΣΤΟ ΝΑΤΟ και στην ΕΕ! Τα λέμε το Σάββατο!».

Οι πόλεις στις οποίες θα λάβουν μέρος οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι: Σκόπια, Μπίτολα, Στρούμιτσα, Στρούγκα, Αχρίδα, Βέλες, Γευγελή, Γκόστιβαρ, Καβάνταρτσι, Κίσεβο, Κοτσάνι, Κουμάνοβο, Πρίλεπ, Τέτοβο και Στιπ. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ αναμένεται να παραστεί και να μιλήσει στις εκδηλώσεις στην Μπίτολα.