Ουκρανός ράπερ τεμαχίστηκε από τη γυναίκα του!

Η σύζυγος του ράπερ, Andy Cartwright συνελήφθη όταν βρέθηκαν τα μέρη του σώματός του άντρα της στο διαμέρισμά τους στην Αγία Πετρούπολη.

Συνελήφθη η σύζυγος του ράπερ Andy Cartwright όταν βρέθηκαν κομμάτια του σώματος του άντρα της στο διαμέρισμά τους στην Αγία Πετρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έκοψε σε κομμάτια, έπλυνε τα όργανα του και στη συνέχεια τα κατάψυξε.

Η Marina Kokhal ισχυρίζεται ότι ο 30χρονος ράπερ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Fontanka που εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη, η αστυνομία ενημερώθηκε αφού η 36χρονη Kokhal επικοινώνησε με δικηγόρο για συμβουλές, εξηγώντας ότι ο Cartwright είχε πεθάνει πριν από τέσσερις ημέρες λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.


Στο διαμέρισμά τους, αστυνομικοί βρήκαν κομμάτια του ράπερ σε πέντε ξεχωριστές σακούλες και όλα μέσα στο ψυγείο. Η σύζυγος του Cartwright είπε στην αστυνομία ότι ήθελε να κρύψει το σώμα, εξηγώντας ότι δεν επιθυμούσε ο σύζυγός της να μείνει γνωστός για τον θάνατό του από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αποφάσισε έτσι ότι θα τον «εξαφανίσει».

Σύμφωνα με το ρωσικό κανάλι REN TV, η αρχική ανάλυση έδειξε ότι δεν υπήρχαν ίχνη ναρκωτικών στο σώμα του. Μια δεύτερη, πιο εμπεριστατωμένη εξέταση θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Η αστυνομία απέτυχε επίσης να βρει ναρκωτικά στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Ο Andy Cartwright είναι ένας γνωστός ράπερ στη Ρωσία και εμφανίστηκε στην πολύ δημοφιλή σειρά «Versus Battle». Γεννημένος το 1990 στην Ουκρανική πόλη Νίζιν, μετακόμισε στην Αγία Πετρούπολη στη δεκαετία του 2000.

(Sputniknews – φωτο:screenshot)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •