Όπως το 2016!! Άρχισαν να τρέμουν οι Ευρωπαίοι τυχόν εκλογή Τραμπ

Πρωτίστως οι διεθνιστές.

«Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας προειδοποιεί για το χειρότερο σενάριο των εκλογών στις ΗΠΑ», μεταδίδουν διεθνή μέσα.

Καθότι πλησιάζουμε στο 2024, όπου είναι χρονιά εκλογών στις ΗΠΑ, έχουν αρχίσει οι διάφορες «διεθνιστικές Κασσάνδρες» να προειδοποιούν για τυχόν επανεκλογή Τραμπ και άνοδο των Ρεπουμπλικανών ξανά στην εξουσία.

«Τα ευρωπαϊκά μέλη του ΝΑΤΟ ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην υποστήριξη του Κιέβου στη σύγκρουσή του με τη Ρωσία μετά τις εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ», προειδοποίησε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους.

«Η βοήθεια της Ουάσιγκτον προς την Ουκρανία είναι πιθανό να μειωθεί ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα», δήλωσε στη Welt am Sonntag σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το Σάββατο.

Οι ΗΠΑ θα πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην περιοχή Ινδο-Ειρηνικού μετά το 2024, ακόμη και αν ένας «φιλοευρωπαϊκός» πρόεδρος κερδίσει τις εκλογές, είπε ο Πιστόριους, ενώ ένα χειρότερο σενάριο θα μπορούσε να καταδικάσει την υποστήριξη της Δύσης στο Κίεβο.

«Εάν το χειρότερο [σενάριο] πραγματοποιηθεί και ένας Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος έχει αποστασιοποιηθεί από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, μετακομίσει στον Λευκό Οίκο, θα έχουμε προκλήσεις που επί του παρόντος είναι αδιανόητες», είπε ο Πιστόριους, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Τραμπ.

(ΦΩΤΟ:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί