• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ονδούρα: Αεροσκάφος κόπηκε στη μέση με τους επιβάτες να έχουν το… Θεό μαζί τους! (Βίντεο)

Ονδούρα: Αεροσκάφος κόπηκε στη μέση με τους επιβάτες να έχουν το… Θεό μαζί τους! (Βίντεο)

Ένα ιδιωτικό αεροπλάνο έπεσε σε δρόμο στην πρωτεύουσα της Ονδούρας, Τεγουσιγάλπα, λίγο πριν την προσγείωσή του από το διάδρομο. Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, κανένας εξ αυτών θανάσιμα, με φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν πως το αεροπλάνο κόπηκε στη μέση να αποδεικνύουν ότι οι επιβάτες... είχαν άγιο.

 

Η Υπηρεσία Αεροπορίας της Ονδούρας δήλωσε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη στις 11:15 π.μ., καθώς το αεροπλάνο έφτανε στην Τεγουσιγάλπα. Το αεροπλάνο, τύπου Gulfstream G200 Galaxy N813WM, λέγεται ότι έχει πέσει στο τέλος ενός δρόμου δύο χιλιομέτρων στο διεθνές αεροδρόμιο Toncontin, γνωστό ως ένα από τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια του κόσμου λόγω του μικρού διαδρόμου και της δύσκολης προσέγγισης που χρειάζεται αυτός. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε βραχώδες έδαφος και περικλείεται από κατοικημένες γειτονιές.

Έξι άτομα τραυματίστηκαν στη συντριβή, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Mario Rivera, όπως ανέφερε το ABC. Όλοι οι τραυματίες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση. Ο αερολιμένας έκλεισε προσωρινά, καθώς οι αρχές έκαναν έρευνες για να διαπιστωθεί ότι ήταν ασφαλές να συνεχιστούν στις πτήσεις.