Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα δώσει μάχη «με την αποφασιστικότητα που τον χαρακτηρίζει» εναντίον του καρκίνου του προστάτη εξαιρετικά επιθετικής μορφής που διαγνώστηκε πως έχει, διαβεβαίωσε χθες Κυριακή ο Μπαράκ Ομπάμα, μερικές ώρες μετά τη μετάδοση της είδησης για τη διάγνωση του άλλοτε αντιπροέδρου του.
«Κανένας δεν έκανε περισσότερα από τον Τζο για να βρεθούν επαναστατικές θεραπείες του καρκίνου σε όλες τις μορφές του κι είμαι βέβαιος ότι θα πολεμήσει αυτή την πρόκληση με την αποφασιστικότητα και τη χάρη που τον χαρακτηρίζει. Προσευχόμαστε για ταχεία και πλήρη ανάρρωση», ανέφερε μέσω X ο κ. Ομπάμα, ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος (2009-2017) του οποίου ο κ. Μπάιντεν είχε διατελέσει αντιπρόεδρος.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΞ σε Τουρκία: «Η μουσουλμανική μειονότητα είναι θρησκευτική μειονότητα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει»
- «Κρύος ιδρώτας» στη Βρετανία με ρωσικά υποβρύχια: «Δεν θα πάρουμε τα μάτια μας από τον Πούτιν»
- Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα επέλεξαν να πουν «όχι» στη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Σοκ σε επίδειξη με φλόγες στην Κίνα: Χορεύτρια παραλίγο να καεί ζωντανή – BINTEO
- Άκης Σκέρτσος: Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα στον διεθνή δείκτη δημοκρατίας του περιοδικού Economist
- Υποκλοπές μέσω του Predator: Στις 11/12 η δευτεροβάθμια δίκη των τεσσάρων επιχειρηματιών
- e-ΕΦΚΑ: Καταβολή αναδρομικών προσμέτρησης χρόνου απασχόλησης μετά τη συνταξιοδότηση, σε πάνω από 1.000 συνταξιούχους
- Όπως με τον COVID; Πρόταση της Μελόνι στην ΕΕ για να αντιμετωπιστεί η παρούσα κρίση
- Λίρα με το όνομα King Charles πουλήθηκε… 56 φορές πιο ακριβά λόγω «σπανιότατου» σφάλματος
- Οι 3 πανέμορφες γάτες που έχουν γίνει φαινόμενο! Χαμός όπου εμφανίζονται, vid









